Raquel Bollo i María Patiño amb expressions serioses i fons morat.
GENT

María Patiño, penedida i dolguda, confessa l'error que va cometre amb Raquel Bollo

María Patiño reconeix en directe que el seu comportament amb Raquel Bollo no va ser adequat i demana perdó

María Patiño ha entonat el 'mea culpa' i ha confessat com està de penedida per l'actitud que va mostrar en el passat amb Raquel Bollo. La tensió entre elles ha estat una constant als platós en què han coincidit i mai van arribar a una entesa. Sobretot, perquè María va posar en dubte el terror que Raquel va viure a les mans de Chiquetete.

Ara, amb el pas dels anys i gràcies al testimoni de Rocío, Patiño ha comprès que va errar en la seva opinió respecte a Bollo. Així ho va admetre al plató de Ni que fuéramos confessant que l'error que va cometre amb Raquel va ser revictimitzar-la.

Captura de María Patiño com a presentadora de Ni que fuéramos

María Patiño es penedeix d'allò que va fer amb Raquel Bollo

María Patiño sempre ha presumit de ser una periodista íntegra que sap reconèixer-ne els errors. Encara més, no té objeccions a mostrar-se sincera i penedida si considera que no ha estat del tot justa amb algun tema o famós concret.

Això és el que va passar al plató de Ni que fuéramos dimecres passat 26 de juny. María va reconèixer haver-se equivocat amb Raquel Bollo pel que fa al seu passat amb Chiquetete. Patiño es va mostrar dolguda i va confessar que l'error que va cometre amb Raquel va ser revictimitzar la sevillana.

Maria Patiño i Raquel bollo posen en diferents contextos, Maria a l'estudi de 'Ni que fuéramos' i Raquel en un esdeveniment amb un micròfon d'Europa Press.

Per entendre les paraules de María ens hem de remuntar quan Raquel va denunciar el seu exmarit per maltractament. Encara que sempre se li va reconèixer públicament haver estat maltractada, la veritat és que Raquel no va sentir el suport dels seus companys. El motiu va ser veure com persones qüestionaven el seu testimoni a la televisió sense que ningú els posés fre.

En el record de tots hi ha el gran enuig de Raquel quan la filla de Chiquetete va ser entrevistada a Sálvame. “Em van maltractar molt i m'heu continuat maltractant psicològicament molt”, va explotar en directe.

Captura de María Patiño com a presentadora de Ni que fuéramos

Aquests episodis, sumats al testimoni de Rocío, han fet que María recapaciti i entoni en 'mea culpa' amb Raquel Bollo. “Jo en el passat vaig jutjar Raquel i ara me'n penedeixo”, va comentar en ple directe, deixant clar que no tornaria a passar.

María entén que és un tema molt seriós i que la seva manera d'actuar en el passat no va ser la correcta. Per això es va mostrar dolguda i va demanar perdó a l'andalusa en ple directe.

María Patiño i el seu passat conflictiu amb Raquel Bollo

María Patiño i Raquel Bollo tenen en comú que totes dues són dones de caràcter que no es deixen acovardir per res ni per ningú. Potser per això, sempre han xocat quan coincidien en un plató de televisió.

L'eix principal d'aquests enfrontaments ha estat el passat de Raquel amb Chiquetete. Malgrat que el cantant va ser condemnat per maltractament, Mediaset mai va tallar llaços amb ell. De fet, era habitual veure persones properes al seu entorn anar a platós on esclataven contra la sevillana.

Raquel Bollo durant el seu atac d'ira contra Mediaset després de gravar 'Sálvame' el 23 de maig de 2023

En una ocasió, la mateixa María Jiménez va acusar Raquel d'“haver-se carregat la seva carrera musical”. Va ser en una entrevista amb Patiño, que no va sortir en defensa de la col·laboradora, tot i saber la sentència condemnatòria de l'artista. Això va provocar un profund malestar en Bollo, que va qüestionar el paper com a presentadora de María.

Ara bé, més gran va ser l'enuig de la dissenyadora contra Mediaset després de comprovar el tracte diferent que la cadena tenia amb ella i amb Rocío. “Fer fora Antonio David i el meu ex amb tres sentències el continuen portant, el maltractament és igual per a totes i quan es demostra més”.

María Patiño amb rostre de sorpresa al plató de 'Sálvame'

Arran d'aquell moment, Patiño va haver de fer un pas endavant i disculpar-se en nom de la cadena. “Si es va fer amb tu alguna cosa malament en el passat, és el moment de començar a fer bé les coses”, va intentar tranquil·litzar-la. "Ara s'estan prenent decisions encertades que abans no vam fer, i et demano perdó", va afegir.

Ara, novament, la presentadora s'ha tornat a disculpar amb Raquel, deixant clar que no pensa tornar a cometre el mateix error.

➡️ Gent

Més notícies: