Fotomuntatge de Pedro Sánchez amb la seva dona, Begoña Gómez
GENT

Pedro Sánchez parla per primera vegada de les seves filles i revela un secret familiar

Pedro Sánchez sorprèn parlant per primera vegada de Carlota i Ainhoa, les seves dues filles, i revela un secret familiar

Tothom parla de Pedro Sánchez i no només per temes polítics. El president del Govern publicava 'Tierra Firme', el seu segon llibre. Un text que, segons sembla, farà parlar molt. Ja que Pedro Sánchez parla per primera vegada de les seves filles i destapa un secret familiar.

Al llarg de la seva trajectòria professional, Pedro Sánchez sempre ha intentat mantenir la seva família apartada de l'ull públic. Tasca molt complicada tenint en compte que és un dels homes més coneguts del moment al nostre país.

I és que poca cosa es coneix de la vida privada del president del Govern. Per aquest motiu, han cridat l'atenció alguns detalls del seu nou llibre. A més de repassar la seva legislatura, el líder del partit socialista revela sorprenents detalls de la seva vida familiar, fins ara desconeguts.

Begoña Gómez, el seu gran suport

Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez, estan casats des de l'any 2006. Fruit del matrimoni, tenen dues filles: Carlota i Ainhoa de 16 i 18 anys respectivament. Tal com explica el president del Govern al seu llibre acabat de publicar, Begoña és una peça fonamental en la seva vida.

Així ho afirma a 'Terra Firme'. "És un suport fonamental per a mi en qualsevol cruïlla", assegura. Referint-se quan va decidir avançar les eleccions generals el passat 23 de juliol. 

Imatge de Pedro Sánchez amb Begoña Gómez i les seves filles en la platja
Pedro Sánchez i la seva família a la platja. | GTRES

Les seves filles i un secret familiar

Pedro Sánchez també ha volgut parlar de les seves dues filles. Revelant quina mena de relació hi té, quins gustos comparteixen i quin és el seu secret per conciliar la vida familiar tenint una agenda tan atapeïda.

"No sempre veig les meves filles i Begoña tot el que volgués perquè els viatges m'obliguen a absentar-me de casa. Però hi ha un petit ritual familiar que intento respectar. No importa a quina part del món em trobi", comença Pedro Sánchez al seu llibre abans de revelar el secret familiar.

"Cada matí, a través del nostre grup de WhatsApp, els envio un enllaç a les meves filles. Pot ser d'una notícia de ciència o de cultura o una cançó que he sentit, l'últim tema d'un cantant que ens agrada a tots o el grup que acabo de descobrir", confessa.

I és que tal com ha assegurat en diverses ocasions, Pedro Sánchez i les seves dues filles comparteixen la seva passió per la música. "Les meves filles alhora comparteixen música amb mi. Sovint intercanviem llistes de Spotify", afegeix.

Pedro Sánchez també esmenta quins són els seus cantants favorits i els de les seves filles. "Compartim afició per la música de Rosalia, Sen Senra o Beach House. De vegades se sorprenen que m'agradi una mica de la seva generació", conclou.