Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la seva filla, la princesa d'Astúries, Leonor de Borbó, totes dues amb rostre seriós
GENT

La veritat sobre Leonor que Letícia pretenia amagar i acaba de veure la llum

Leonor ha afrontat uns mesos força complicats des que va començar la seva formació a l'Acadèmia Militar

Fa quatre mesos que la princesa Leonor començava una etapa decisiva a la seva vida, coincidint amb la majoria d'edat.

Leonor arribava a l'Acadèmia Militar de Saragossa amb moltes il·lusions, i la veritat és que en aquest temps pot presumir d'haver-se envoltat de molts amics.

És més, comparteix habitació amb vuit cadets. "Ha fet bona relació amb diverses, estan vivint molta intimitat".

"Si segueix així, la Leonor seguirà els passos del seu pare i tindrà en les seves companyes de promoció els seus millors amics de per vida", assenyalen des del seu entorn.

La Princesa Leonor a la jura de bandera al Pati d'Armes de l'Acadèmia General Militar de Saragossa a 07 d'Octubre de 2023 a Saragossa
La princesa Leonor va jurar bandera l'octubre passat | Europa Press

Amb ells la Leonor passa el seu temps lliure i pot gaudir de nombroses sortides per Saragossa, on el bar El Tuno ha esdevingut un referent per a ella.

Tot i que no tot són avantatges, ja que segons descobríem fa poc, la jove també s'ha guanyat diverses esbroncades. Segons apunta el portal A Blau, des de l'Acadèmia ja haurien reprès a la Leonor diverses vegades per aquestes sortides cada vegada més freqüents i el descontrol que mostra.

Notícies que la seva mare, Letícia, que sempre n'ha estat molt pendent, hauria rebut amb força preocupació.

La princesa Leonor ha afrontat uns mesos molt complicats

I és que l'estricta formació militar també implica molta disciplina i responsabilitat, i per això és inevitable que la Leonor hagi afrontat moments realment complicats.

"És que tenim la idea que li estan donant tot fet, i d'això res. Hi ha moments en què s'ho està passant fatal, sobretot porta malament matinar i el fred", asseguren des d'El Español.

Per començar, l'horari implica matinar a les 6.30, que és quan s'aixequen tots els alumnes. I les classes comencen poc després, cap a les 7:45, cosa que inclou formació tant teòrica com física.

La princesa Leonor amb el Rei Felip VI el dia 12 d'octubre
La princesa Leonor segueix de prop els passos del seu pare | GTRES

De fet, fins a les 14.00 no s'obre el menjador, on tots estan obligats a menjar el mateix. "És molt diferent del que la Leonor menjava a casa amb els pares".

Una cosa molt semblant al que va viure a Gal·les, on, malgrat les peticions de la Letícia, el menú no era gaire saludable.

Tot al contrari del que viu a l'Acadèmia, “on fan moltíssim esport i la dieta és estil mediterrani”. I, quan té una mica de temps lliure, la Leonor "se'n va a casa a veure els seus pares o bé surt a fer una passejada, sopar i prendre alguna cosa".