Muntatge en primer pla de Malú seriosa, Albert Rivera amb el dit a un costat del cap i un nadó
GENT

Malú acaba confessant per què va decidir tenir una filla amb Albert Rivera

Malú ha confirmat al sofà de 'Viajando con Chester' el motiu pel qual tots dos van decidir portar al món la petita Lucía

Malú ha visitat el programa Viajando con Chester i ha confessat el vertader motiu pel qual va decidir tenir una filla amb Albert Rivera durant la seva relació sentimental.

Aquest dimecres, 6 de desembre, Malú ha tornat a la pantalla petita de la mà de Risto Mejide. Després de mesos ocupant un segon pla, s'ha assegut al sofà d'aquest format per parlar, entre altres coses, de la seva carrera professional.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de la seva entrevista han estat les seves declaracions relacionades amb la seva última relació sentimental. Durant la seva conversa, Malú ha parlat sobre les suposades indirectes que va enviar a Albert Rivera a través d'Ausente.

Captura de 'Viajando con Chester' amb Risto Mejide i Malú asseguts en un sofà marró mentre parlen
Malú parla de la seva ruptura sentimental a 'Viajando con Chester' | Mediaset

Després de la seva ruptura, l'artista va dedicar aquesta cançó al pare de la seva filla. Un tema que parla del dolor que se sent després d'una separació i que molts han comparat amb l'actitud que va adoptar Shakira després de la ruptura amb Piqué:

"Si és un 'Shakira', jo he estat fent 'Shakiras' des dels 15 anys. M'encanta el moment de 'Malú ha fet un Shakira'. No, Malú ha fet un Malú. Si tirem enrere, t'adones que he anat explicant totes les meves coses: les bones, dolentes… El que passa és que a ningú li semblava interessant”.

A més, i sense pèls a la llengua, la cantant també ha revelat el motiu pel qual va decidir portar al món la petita Lucía. Fruit de la seva relació amb Albert Rivera.

Malú destapa la raó per la qual tant ella com Albert Rivera van decidir tenir una filla: "Va néixer de l'amor?"

Sis mesos després de la ruptura sentimental, Malú ha explicat els motius reals que s'amaguen darrere de la separació. Fa un temps, va ser ella mateixa qui va assegurar que es tractava d'un “desgast de la relació”. Ara, però, ha estat molt més explícita:

Muntatge amb Malú amb una jaqueta de cuir i Albert Rivera mirant de banda amb un vestit
Malú parla de la seva separació d'Albert Rivera | e-noticies.cat

"L'arribada d'un fill crec que també separa molt. Si les dues persones no són al mateix lloc, crea un món", ha confessat al sofà de Viajando con Chester. "Tu també ho has de saber", li ha preguntat a Risto, en referència a la seva ruptura amb Laura Escanes.

En aquest moment, Mejide ha matisat que "quan et separes d'algú amb un fill, no et separes mai". Unes paraules amb què Malú no pot estar més d'acord. "Crec que quan ets en aquesta fase en què el més important és aquesta personeta, tota la resta t'és una mica igual".

Després de parlar de la seva dolorosa ruptura sentimental, Malú ha decidit centrar-se en la filla que té en comú amb Albert Rivera. Tal com ella ha confessat, no està disposada que els seus problemes amb l'expolític arribin a afectar la petita Lucía:

"Tu i jo podem tenir pitjor o millor relació, però al capdavall hi ha aquesta criatura aquí… Tot el que anirà en contra d'ella, no passarà". A més, no ha tingut objeccions a confirmar el motiu pel qual van decidir tenir una filla junts. "Al final aquesta nena va venir perquè tots dos volíem que vingués".

"Va néixer de l'amor?", li ha preguntat Risto Mejide, de manera directa. "Exacte. Ens oblidarem de per què ens vam separar i recordarem per què la vam tenir", ha confirmat Malú.

Albert Rivera i Malú surten de l'Hospital després de l'alta metge del polític
La ruptura de Malú i Albert Rivera va sortir a la llum el mes de juny | Europa Press

L'any 2018 tots els focus es van posar sobre Malú i Albert Rivera després de confirmar-se la seva relació sentimental inesperada. Dos anys després de fer-se oficial el seu festeig, la parella va donar la benvinguda a la petita Lucía.

Ara bé, el juny d'aquest mateix any, i després de setmanes d'especulacions, es va confirmar la seva ruptura sentimental.

I encara que tots dos han decidit portar aquesta delicada situació amb tanta discreció com ha estat possible, va ser Malú la primera a pronunciar-s'hi. "No va ser culpa de ningú. De vegades, creus en alguna cosa i lluites per això amb totes les teves forces, però de vegades no pot ser".