Fotografia de Rocío Jurado al costat de Pedro Carrasco i la seva filla, Rocío Carrasco, posant durant el Nadal de 1977
GENT

Pedro Carrasco va decidir separar-se de Rocío Jurado per una raó amb fonament

Pedro Carrasco va marcar el final del seu matrimoni amb Rocío Jurado per una cosa que tenia poc a veure amb ells

Rocío Jurado i Pedro Carrasco van contreure matrimoni el 21 de maig de 1976 a Chipiona, terra natal de l'artista. 13 anys després i una filla en comú, la parella posava fi a una mediàtica relació de la qual anys després encara es parla. Pel que sembla va ser ell, Pedro, qui va prendre la decisió de separar-se, conclusió a què va arribar per un motiu molt concret.

"És Pedro Carrasco qui pren la decisió de separar-se. La primera persona a qui ho diu és Encarna Sánchez, era molt amic seu", comença dient Juan Luis Galiacho. El director d'El Cierre Digital explicava que aquell que fos boxejador es va presentar al despatx de la COPE de la popular locutora.

Aleshores, Carrasco va comentar que se separaria. "Ella li va dir: «Endavant, Pedro, el que tu vulguis, jo estaré amb tu»", li va contestar Sánchez, segons el periodista.

El motiu real pel qual Pedro Carrasco va voler separar-se de Rocío Jurado

Segons Galiacho, "la situació era molt tensa i ell no aguantava els germans de Rocío. Es va posar a plorar perquè l'estimava tant que era molt difícil separar-se'n". Una afirmació que la mateixa filla de Rocío Jurado va confirmar a Telecinco a la docusèrie En el nombre de Rocío.

La filla de l'artista chipionera revelava que els seus pares passaven poc de temps junts perquè, a la família, hi havia molt poca intimitat. "El meu pare es va casar amb ella, no amb la família, ell volia estar amb ella, no amb tots", assegurava Rocío.

El germà de Pedro Carrasco corroborava el testimoni aportat per la seva neboda Rocío: “Hi havia sempre molta gent a casa, però sempre es diu que el casat casa vol. Cal una intimitat. La família ha de venir, sí, però tant ja cansa una mica, i Pedro n'estava cansat”.

Muntatge Pedro Carrasco al costat de Gloria i Amador Mohedano amb cares serioses
Els germans de Rocío Jurado van ser el detonant de la fi de la relació de Pedro Carrasco i la cantant | GTRES, E-Noticies

L'ex d'Antonio David va assegurar que els seus pares "no estaven mai sols". Aquest va ser el motiu pel qual el seu pare estava fart d'Amador i de Gloria: “Influïen molt que opinaven de tot”, deixava clar Rocío.

Una situació que, segons ella, “va ser el problema que va tenir el matrimoni”. "Li vaig preguntar per què es van separar i el meu pare em va dir: «La teva tieta Gloria, filla, i pel teu oncle Amador»", va assegurar Carrasco.

Tanmateix, Rocío deixava clar l'amor que hi havia entre els seus pares: "Ell tenia adoració amb Rocío Jurado i ella amb ell. Tenien molt de caràcter, però al final ells eren com una bassa d'oli i era com mirar-se al mirall l'un a l'altre. S'entenien només amb una mirada", afirmava.

La filla de Rocío Jurado va confirmar aquesta versió a la docusèrie En el nombre de Rocío

La filla de la popular intèrpret insistia en l'amor que es professaven els seus pares. "Ell tenia una bondat als ulls, amb ella i amb mi, que era impressionant. Era la bondat personificada i ella moria i matava per ell", explicava molt emocionada.

Rocío Jurado, amb la seva cunyada Rosa Benito i exmarit, Pedro Carrasco, en un esdeveniment familiar tots tres amb cares serioses
Pedro Carrasco no veia amb bons ulls com els germans de Rocío es ficaven en la seva relació | Europa Press


Tot i això, segons Rocío, "el meu pare es va veure menyspreat pels germans de la meva mare. Es va veure que no tenia ni veu ni vot, tant era el que opinés", explicava. Una situació que va arribar a un punt "en què el meu pare va dir a Rocío que això no podia ser així", assegurava la protagonista d'En el nombre de Rocío.

Quan va arribar el moment de la separació, la cantant no va sentir el suport de la seva família. Una ruptura de què Rocío argumentava que la seva tieta Gloria havia tingut molt a veure. A més, Carrasco anava més enllà en afirmar no només que els seus pares sempre es van estimar, sinó que van morir estant enamorats l'un de l'altre.