Muntatge de fotos de la infanta Cristina en primer pla mirant a càmera i en segon pla Iñaki Urdangarin passejant amb Ainhoa Armentia, amb un fons de bitllets de 500 €
GENT

Iñaki Urdangarin gaudeix dels diners de la infanta Cristina amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia tenen clar en què gastar els diners que ell rep de la seva encara dona

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó encara no han fet el pas definitiu de posar el punt final al seu matrimoni. Quan tot apuntava que la signatura del divorci arribaria després de complir la majoria d'edat d'Irene, la benjamina de la família, la veritat és que no ha estat així.

Malgrat que de moment no hi ha consens en algunes condicions de l'acord, Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continuen endavant amb una vida en què no es priven de res.

A hores d'ara pocs s'atreveixen a posar data a la signatura de l'últim capítol de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin com a matrimoni. Mentrestant, continuen els rumors sobre un pacte en què les xifres que s'estudien són de milers d'euros. Pel que sembla, Iñaki rebria una assignació mensual d'uns 5000 euros, a més de comptar amb la meitat de la propietat de Bidart que va adquirir durant el seu matrimoni.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia porten un nivell de vida molt elevat

Segons el diari El Cierre Digital, la parella d'Ainhoa Armentia tindria, a més, una altra assignació mensual que rondaria els 45 000 € mensuals. Quantitat que rebria, segons aquest mitjà, en comptes offshore juntament amb un pagament de dos milions d'euros, del qual sembla que ja hauria rebut una part.

Iñaki, que està instal·lat a Vitòria a casa de la seva mare, intenta recuperar la vida que portava abans de la seva entrada a la presó. Un propòsit que també inclou gaudir dels mateixos luxes que portava a la seva etapa com a duc de Palma. Així, fa pocs dies l'exjugador d'handbol va estar amb Ainhoa Armentia degustant els plats d'un restaurant d'alta cuina situat a Vitòria.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia han gaudit d'un dinar a un prestigiós restaurant de Vitòria | e-noticies.cat

Segons apunta el diari Crónica Vasca, la parella va triar The Bost, un establiment premiat amb un sol de la Guia Repsol per la seva cuina tradicional. Un local on, a més a més, ofereixen una de les millors interpretacions del bacallà al pil-pil de tota la regió. Al seu interior, els clients poden triar entre dos espais diferents: un pensat per a celebracions i un altre de més discret i íntim.

Tot i això, no era la primera vegada que la parella visitava aquest lloc, almenys Iñaki ja el coneixia. L'encara marit de la infanta s'acomiadava el 2020 de la seva família al mateix local durant un permís abans de tornar a la presó. Un dinar familiar on van ser presents, a més de la filla de l'emèrit, la seva mare, Claire Liebaert, i la seva filla menor, Irene.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Iñaki ja va visitar The Bost amb la infanta, la seva mare i la seva filla Irene en un dels seus permisos penitenciaris | GTRES

La veritat és que Iñaki Urdangarin no hauria tingut inconvenient a reclamar una quantitat de diners important a canvi de no publicar les memòries que va escriure durant el seu temps a la presó. Textos en què faria referència a diferents membres de la casa reial. Un assumpte que incomodaria i molt La Zarzuela, des d'on no tindrien gens d'interès que l'exduc en parlés.

Urdangarin hauria arribat a un tracte econòmic molt satisfactori abans de signar el divorci

Algunes fonts apunten que Joan Carles estaria fins i tot disposat a assumir el cost de l'acord de divorci. A més, és possible que Iñaki Urdangarin ja estigui cobrant una part de la quantitat acordada per evitar que en parli. Concretament, un milió d'euros.

Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb una cua i Iñaki Urdangarin seriós
Urdangarin hauria arribat a un acord econòmic amb la infanta Cristina molt beneficiós per a ell | e-noticies.cat, GTRES

Una quantitat a què es refereixen diferents diaris com ara El Cierre Digital i Monarquía Confidencial. Si es confirmessin aquestes xifres, s'entendria la vida acomodada que porta Iñaki Urdangarin. És habitual que ell i la seva parella surtin a dinar o sopar a restaurants luxosos o facin escapades de diversos dies a diferents destinacions.