Fotomuntatge de Belén Esteban somrient i presentant la seva marca de gaspatxos i salmorejos, una rodona vermella amb una imatge visitant Cambrils
GENT

Belén Esteban passa el pont en un poble costaner català i molt ben acompanyada

Belén Esteban decidia passar aquest pont de desembre a prop del mar i, per fer-ho, es va traslladar aquests dies fins a Cambrils, a Tarragona

Belén Esteban sorprenia tots els seus fans catalans aquest cap de setmana. Per a aquest pont de desembre, com molts espanyols, la 'princesa del poble' es decidia a fer una petita escapada per trencar amb el dia a dia.

El seu destí era, ni més ni menys, que el mar. Per això, seleccionava Cambrils, a Tarragona, per passar uns dies de desconnexió inoblidables. Inoblidables per a ella i, és clar, per als seus seguidors, que l'han pogut veure de ben a prop en aquesta ocasió.

Belén Esteban passa el pont a Cambrils

Belén Esteban ha decidit marxar de pont aquests primers dies de desembre. Com molts, la de 'Sálvese quien pueda' s'escapava de la seva rutina just abans de les festes Nadal.

I el lloc escollit ha estat ni més ni menys que un de molt proper al mar, a diferència del seu Paracuellos natal. L'excol·laboradora de 'Sálvame' passaria uns dies amb amics i acompanyada del seu marit, Miguel Marcos, a Cambrils, a la província de Tarragona.

Així ho publicava ella mateixa al seu compte d'Instagram, compartint amb els seus seguidors menjars i moments d'aquests dies. "Pont especial amb amics de debò i vivint la vida", escrivia aquest diumenge, 10 de desembre.

En aquest conjunt de fotografies i vídeos que penjava Belén Esteban a la xarxa social, se la veia molt ben acompanyada gaudint de la gastronomia de la zona. I també de les llums i decoracions de Nadal, amb què no dubtaven a fer-se fotos.

Muntatge amb una captura de Belén Esteban menjant arròs amb el seu marit Miguel Marcos

Una publicació de la qual se n'han fet ressò, sens dubte, els seus seguidors. Aquests no han deixat d'elogiar la col·laboradora durant aquests dies de desconnexió que ha passat a Cambrils.

"M'encanten aquests moments amb amics que en realitat són família", comentava un usuari. Un altre fan de Belén Esteban no oblidava elogiar el lloc escollit per l'ex de 'Sálvame'. "Quina enveja veure't somriure. Cambrils, quins records! Preciós"

I fins i tot altres es lamentaven de no haver-se assabentat que visitaria la seva localitat fins que el va publicar a les seves xarxes socials. "Belén al meu poble i jo ni me n'assabento".

Però no hi ha cap dubte que Belén Esteban tornarà més aviat que tard, si tenim en compte els meravellosos dies de què ha gaudit aquí.

➡️ Gent

Més notícies: