Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores amb rostre neutre, Rocío Jurado i la seva mansió
GENT

Antonio David Flores dóna noves dades sobre la venda de la mansió de Rocío Jurado

Antonio David dedica part del seu darrer directe a YouTube a parlar sobre aquest tema

Antonio David Flores ha tornat a parlar sobre la venda de la mansió de Rocío Jurado. El passat dijous 19 d'octubre, l'exguardia civil va tornar al canal de YouTube amb noves dades relacionades amb aquest tema polèmic.

Durant aquests darrers dies, Rocío Carrasco ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades. I tot gràcies a les darreres notícies que ha protagonitzat, com per exemple, la seva última derrota judicial contra Kiko Matamoros.

Tot i això, aquesta no és l'única informació que ha sortit a la llum. A més, i segons han publicat diversos mitjans de comunicació, l'exdona d'Antonio David Flores hauria venut diverses joies que pertanyien a sa mare. Cosa que ella mateixa ha desmentit públicament.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David Flores revela informació sobre la venda de 'Montealto' | YouTube, Antonio David Flores

Per això, aquest dijous 19 d'octubre, l'extertulià va tornar al seu canal de YouTube amb un nou directe, el qual va titular: "Arruïnats? Rocío Carrasco i Fidel Albiac".

Durant aquesta vetllada, el tema principal va ser el possible problema de “solvència” i “liquiditat” de la seva exdona. Tot i això, Antonio David Flores i els seus moderadors també van voler tractar un altre assumpte de rellevància: la recent venda de Montealto.

Antonio David Flores aporta noves dades sobre la venda de la mansió de Rocío Jurado

Antonio David Flores va aprofitar part del seu últim directe a YouTube per comentar amb tots els seus subscriptors la recent venda de Moltealto:

"¿Sabeu que veurem la casa de La Moraleja per dins?", va anunciar el youtuber, mentre que diversos moderadors assenyalaven l'aparent mal estat en què es troba l'habitatge. "Ha d'estar destrossada", va afegir una de les seguidores.

Després de posar en situació tots els seus subscriptors, Antonio David Flores va compartir amb la resta de la seva comunitat una inesperada informació sobre aquest habitatge.

Segons una notícia que va rescatar del butlletí informatiu d'Idealista, la casa de 'La Más Grande' ja té un nou propietari. "L'antiga mansió de Rocío Jurado a La Moraleja ja té nou amo", assegura el titular d'aquesta notícia.

Muntatge de la mansió de Rocío Jurado i ella somrient
Ja s'ha venut la mansió de Rocío Jurado | e-noticies.cat, Idealista, Europa Press

I encara que aquesta informació al principi no hauria de ser una cosa rellevant, Antonio David Flores va assegurar que té més importància del que sembla.

Tal com va assegurar l'excol·laborador de televisió, el primer mitjà de comunicació que va donar la notícia d'aquesta venda és la revista Lecturas. Cosa que no va passar desapercebuda per al youtuber:

"Dic jo, ¿per què ha de ser la revista Lecturas la primera que conegui aquesta informació i sigui el primer a comunicar-ho?". A més, va posar sobre la taula la incògnita següent: "Potser pot ser per l'amistat que té Luis Pliego amb Rocío Carrasco?".

I és que, durant tot el directe, Antonio David Flores va deixar entreveure el suposat privilegi que té el director de la capçalera gràcies a la seva relació d'amistat amb l'empresària.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David Flores sembra el dubte sobre la venda de 'Montealto' | YouTube, Antonio David Flores

Després de posar sobre la taula totes aquestes incògnites, Antonio David va ensenyar diverses fotografies de la casa on van viure Ortega Cano i la Jurado. Abans, però, va voler explicar les últimes voluntats de l'artista relacionades amb aquesta casa i la seva història posterior:

"La casa es ven, la compra un empresari i se'n coneixen les dades personals. L'empresari cau,[el 2017]es queda amb la casa un banc, el banc la treu a subhasta i casualment ara la casa té propietari".

D'aquesta manera Antonio David Flores ha tornat a sembrar el dubte sobre la venda d'aquesta mansió. I és que, avui dia, es desconeix el preu i la identitat del nou propietari, cosa que altres vegades no havia passat.

A més, ha apuntat que, casualment, "la revista Lecturas és el primer mitjà de comunicació que informa" sobre aquesta notícia. "És curiós, oi?", es va preguntar a continuació.