Fotomuntatge de Genoveva Casanova, la reina Margarida de Dinamarca i Pilar Eyre
GENT

Pilar Eyre dona el motiu real de l'abdicació de la reina Margarida i apunta una dona

Diumenge passat, la reina Margarida de Dinamarca, en el seu discurs nadalenc, va explicar que abdicaria en la persona del seu fill

Pilar Eyre ho ha tornat a fer. Davant la recent i inesperada abdicació de la reina Margarida de Dinamarca, Pilar Eyre ha decidit donar-ne més detalls. Cal recordar que fa només uns mesos, tothom parlava de Genoveva Casanova i de Frederic de Dinamarca.

I és que les imatges publicades per la revista 'Lecturas' van fer parlar molt. Unes instantànies on apareixia Genoveva Casanova amb el futur rei de Dinamarca passejant plegats per la capital espanyola. Arran d'això, es va generar un gran enrenou a la premsa del cor.

Ara, amb la sorprenent abdicació de la reina Margarida, aquesta història ha tornat a ressorgir. I com s'esperava, Pilar Eyre ha compartit al seu compte oficial d'Instagram la seva opinió sobre això. Ja se sap que l'escriptora és tota una especialista en tots els tripijocs de la reialesa.

Pilar Eyre assenyala Genoveva Casanova

Pilar Eyre assegura que darrere de la decisió de la reina Margarida hi ha la portada de 'Lecturas'. I és que com tothom sap, la revista va publicar en exclusiva la trobada de Genoveva Casanova amb el futur rei de Dinamarca a Madrid.

"Diumenge passat, la reina Margarida de Dinamarca, en el seu discurs nadalenc, va explicar que abdicaria en la persona del seu fill. El 14 de gener, es compliran 52 anys del seu regnat. Jo crec que darrere d'aquesta decisió, està la portada de 'Lecturas'".

Unes paraules molt gruixudes, ja que cal recordar que la corona danesa és una de les més prestigioses d'Europa. Tot i això, tal com assegura la periodista, tot apunta que el motiu principal de l'abdicació de la monarca té a veure amb Genoveva Casanova.

Pilar Eyre dona totes les claus

Ja se sap que Pilar Eyre no és una dona que es queda a la superfície dels temes que tracta. Així, ha volgut aprofundir molt més sobre aquesta abdicació. Així, ha donat totes les claus per entendre aquesta decisió insòlita i d'aquesta manera tan sobtada.

"Una revista del cor fent trontollar una de les monarquies més assentades i més antigues d'Europa com la danesa. Jo penso que la reina Margarida, el que ha volgut és intentar evitar que la popularitat del seu fill baixi", afegeix la catalana.

Tal com apunta la periodista al seu vídeo, Frederic de Dinamarca no és la primera vegada que es veu embolicat en una història similar. Així, la seva mare, la reina, no ha tingut més remei que accelerar el procés perquè els danesos no deixin de mirar amb bons ulls el seu futur rei.