Muntatge de fotos de Patricia Pardo, amb rostre neutre, i al costat una imatge d'ella lluint panxa d'embarassada i una altra imatge del seu marit, Christian Gálvez
GENT

Patricia Pardo, emocionada, anuncia una dada clau sobre el seu fill amb Christian

Patricia Pardo ha revelat que donarà a llum abans del previst i que s'ha de retirar de la televisió abans del previst

Patricia Pardo ha anunciat un detall molt especial sobre el fill que espera amb el Christian Gálvez. Durant la darrera revisió mèdica s'ha adonat que ha de prendre una decisió: apartar-se de la tele fins que doni a llum. El motiu? El nadó arribarà abans del previst i necessita estar tranquil·la.

La Patricia Pardo tenia previst abraçar el nadó a principis del 2024, però la data s'ha avançat. Ha estat el seu company Joaquín Prat el que ha donat la notícia a Vamos a ver. La presentadora s'ha absentat de l'espai i Joaquín no volia que ningú especulés, per això ha parlat en un to tan sincer.

Primer pla de Christian Gálvez com a presentador de 25 Paraules a Telecinco
Christian Gálvez estava desitjant ser pare | Mediaset

"Avui la Patrícia no hi és perquè per circumstàncies de la vida que s'obre pas un nadó a les seves entranyes. El metge ha tingut a bé donar-li la baixa perquè sembla que el nen vindrà al món abans del previst". Tot seguit, Pardo ha donat més detalls i ha reconegut que està més feliç que mai gràcies al procés que viu amb el Christian Gálvez.

La Patricia compta amb el suport del Christian, que té una gran il·lusió per ser pare. De fet, aquesta va ser una de les raons per les quals es va separar de l'Almudena Cid, ja que aquesta última no se sentia preparada.

Patricia Pardo parla del seu nadó amb Christian Gálvez

La Patricia sempre s'ha caracteritzat per mantenir la seva vida privada al marge dels mitjans, però des que està amb el Christian tot ha canviat. El presentador ha donat moltes dades sobre la història d'amor que mantenen i ella ha agafat cada vegada més confiança.

"Gràcies per la vostra acollida i per estar sempre amb nosaltres a l'altra banda", els ha dit Pardo als seus seguidors d'Instagram. Després ha aprofitat per donar una dada important que el fa tremendament feliç. Podran abraçar el seu nadó abans del que pensava i afronta aquesta recta final amb una gran il·lusió.

Història d'Instagram de Patricia Pardo anunciant la seva baixa laboral prematura pel seu embaràs, pujada l'1 de desembre de 2023
Patricia Pardo se sent molt agraïda | Instagram, @patriciapardo_tv

"M'han manat descansar i esperar la miqueta que queda a casa. El nadó i jo estem molt bé i tota la família estem desitjant que arribi el dia de veure-li la careta". Per sort, la seva darrera revisió mèdica ha estat un èxit i només li queda ser pacient