Muntatge amb un primer pla de Patricia Pardo somrient posant i un post d'Instagram de costat amb un vestit vermell i la panxa
GENT

La imatge de Patricia Pardo que demostra com encara la darrera recta del seu embaràs

Patricia Pardo presumeix d'embaràs a les xarxes socials i mostra com està d'il·lusionada davant l'arribada del seu primer fill en comú amb Christian Gálvez

Patricia Pardo està molt il·lusionada davant l'arribada del seu tercer fill, el primer fruit de la seva relació amb el Christian Gálvez. Així, la presentadora ha volgut presumir a les xarxes socials de la seva enorme panxeta en plena recta final del seu embaràs.

Molt somrient i lluint un vestit vermell molt ajustat que li permet lluir amb orgull els seus revolts premamà, la mateixa Patricia assegura que està "a punt de caramel".

Una publicació el primer comentari de la qual ha estat el de la seva parella, Christian Gálvez, que tampoc no pot amagar la seva emoció davant el preciós moment que estan vivint.

"Ai mare! Mai millor dit! Tu ets caramel, bombó i un munt de coses més. Quin camí més bonic estem recorrent junts!", li ha escrit Gálvez.

I molts seguidors també han remarcat com de feliç es veu la presentadora i com la fa sentir de bé l'embaràs. A més, tot sembla indicar que el nadó ve amb un pa sota el braç, ja que el presentador també acaba de rebre una gran notícia professional.

Fa només unes setmanes, la mateixa Patricia Pardo decidia donar algun detall més sobre el seu fill. Així, explicava a Vamos a ver que encara no han decidit el nom del nen.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Patricia Pardo i Christian Gálvez, molt emocionats per l'arribada del primer fill | GTRES

Patricia Pardo presumeix d'embaràs en plena recta final

"Tenim diverses opcions per al nom, però fins que no veiem la careta...", explicava la Patricia Pardo als seus companys. De la mateixa manera, la presentadora també explicava que el nen es movia molt.

"En aquesta taula som sis i aquest nen s'està movent tota l'estona. Els teleespectadors no ho veuran a casa, però sortirà corrent en qualsevol moment", assegurava entre rialles.

La mateixa Pardo explicava que per a ella no hi ha res més bonic que el miracle de la vida i tenir un nadó a dins. Tot i que tant el Christian com la Patricia han intentat portar la seva relació amb la màxima discreció possible, no van dubtar a compartir amb els seus seguidors l'amor que senten.

Captura de 'Vamos a ver' amb Patricia Pardo mirant de banda amb la mà a la panxa el 3 de novembre de 2023
Patricia Pardo ha compartit detalls sobre el seu embaràs | Mediaset

Era aquest juliol passat quan la parella ens sorprenia amb el gran anunci que estaven casats. I, a més, també esperaven el primer fill.

"És un home molt sensible i el veig entusiasmat i il·lusionadíssim davant el proper naixement del nostre fill. Així ho decidim. Som molt prudents i ens agrada vetllar per la nostra intimitat", ha assenyalat la Patricia Pardo sobre la seva relació amb Gálvez.