Primer plànol de Patricia Pardo somrient a un photocall

Primeres imatges de Patricia Pardo embarassada: està molt il·lusionada

Patricia Pardo ha tornat a Telecinco amb la mateixa il·lusió de sempre

Patricia Pardo, fent gala de la prudència que sempre l'ha caracteritzada, no ha fet cap comentari sobre el seu embaràs. Almenys durant els primers minuts de El Programa de Verano, no ha reflexionat sobre cap tema personal. Pardo va anunciar a les seves xarxes socials que estava esperant un fill de Christian Gálvez i que s'havia casat en secret

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo ha estat retirada durant tot aquest temps, només ha publicat una foto a les seves xarxes socials, però antiga. És la primera vegada que podem veure Pardo després d'anunciar el seu embaràs i hi ha alguna cosa que ha cridat l'atenció. Continua tenint la mateixa il·lusió que sempre, ha connectat amb el seu estimat públic i n'ha donat el millor.

Captura d''El Programa del Verano' amb Patricia Pardo com a presentadora el 28 d'agost de 2023
Patricia Pardo ha tornat a Telecinco | Mediaset

Patricia, a diferència de Christian Gálvez, mai no ha fet comentaris sobre la seva relació amb el presentador. Christian sí que li ha enviat algun missatge públic, però ella es manté ferma. "Avui és dilluns 28 d'agost, arrenquem El Programa de Verano", han estat les seves primeres paraules.

És la primera vegada que podem veure Patricia en directe i embarassada, ha triat per a l'ocasió un conjunt color rosa. Ha cridat l'atenció que ha escollit una peça solta, així que de moment no sabem si té panxeta. "Per un tema d'higiene mental no he vist el programa", ha comentat.

Patricia Pardo obvia el seu embaràs

La tornada de Patricia era un dels moments més esperats de l'estiu, però almenys de moment no ha comentat res. S'ha dedicat a tractar els temes d'actualitat: el petó de Rubiales i el cas de Daniel Sancho. Pardo, amb la mateixa il·lusió que sempre, ha explicat tot allò que sap mirant a càmera.

Captura d''El Programa del Verano' amb Patricia Pardo com a presentadora el 28 d'agost de 2023
Patricia Pardo de moment no tractarà el seu embaràs | Mediaset

Pardo està a punt de començar una nova etapa a Telecinco, ja que la seva companya i amiga Ana Rosa Quintana es muda a les tardes.

Ella tindrà un nou programa que presentarà al costat de Joaquín Prat. Tots els seus companys sabien que estava embarassada i sabien en quin moment ho anunciaria.

Pardo va explicar què estava passant just abans d'anar-se'n de vacances, ha estat un mes fora amb Christian Gálvez a la seva terra natal. Així ha evitat parlar del tema del moment, el qual havia de fer públic perquè un fill no es pot amagar.