Primer pla de Anabel Pantoja somrient

El missatge d'Anabel Pantoja a la seva tia Isabel que demostra com és la seva relació

Anabel Pantoja s'ha convertit a la mà dreta de l'artista

Anabel Pantoja és una de les peces fonamentals a cadascun dels concerts d'Isabel Pantoja. La sobriníssima ha demostrat estar més que a l'alçada de formar part de l'staff de l'artista.

Però, més enllà del costat professional, neboda i tia mantenen un vincle molt estret i infrangible. Aquest dissabte, la tonadillera oferia el seu repertori musical a Las Palmas de Gran Canarias, una ciutat carregada de significat per a Anabel.

Per això, la influencer ha volgut utilitzar les seves xarxes socials per compartir un missatge bonic i emotiu d'afecte a la seva tia.

Anabel comparteix un emocionant missatge per a Isabel Pantoja

Des que Anabel Pantoja va decidir allunyar-se de tot allò relacionat amb la televisió, la veritat és que la influencer ha guanyat molt. Enrere deixava les polèmiques que sempre envoltaven el seu cognom i que, moltes vegades, havien perjudicat la relació amb la família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Si hi ha un enllaç que Anabel sempre ha intentat protegir, és el que té amb la seva tia Isabel Pantoja. La que va ser col·laboradora de Sálvame ha esdevingut algú imprescindible dins de l'equip artístic de La Pantoja. Anabel ha estat molt present a les darreres gires de concerts d'Isabel, sent la seva mà dreta.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient
Anabel Pantoja comparteix un missatge bonic per a Isabel Pantoja | GTRES

Com no podia ser altrament, Anabel Pantoja no podia faltar al concert d'ahir a la nit a les Canàries. Més de 6.000 persones es van rendir davant la bata de cua de la tonadillera. Després d'aquest èxit aclaparador al Gran Canària Arena, Anabel li dedicava unes paraules boniques al seu compte d'Instagram.

Tia i neboda es fonien en una gran abraçada on l'emoció era més que palpable. Cap de les dues podia amagar la cara commoguda i les llàgrimes brotant dels ulls. Al vídeo es podia escoltar Isabel dient "que pena no tenir jo ara la teva edat".

Anabel, gairebé incapaç d'articular paraula per la gran emoció, s'assecava les llàgrimes després de viure un dels moments més especials.

Anabel Pantoja s'emociona amb la seva tia

A la publicació, Anabel compartia un significatiu missatge sobre el que suposa per a ella la seva actuació a les Canàries i que reflecteix com és aquesta bonica relació.

"Fa 5 anys, vaig venir de la teva mà a aquesta illa, i no em preguntis com però segueixo aquí. La meva vida va girar i vaig començar a viure envoltada d'aigua. Sempre ets als meus camins, als meus destins", començava explicant.

Agustín Pantoja i Isabel Pantoja amb ulleres de sol a l'aeroport de Gran Canaria
Isabel Pantoja va arrasar en el seu concert a Las Palmas de Gran Canarias | Europa Press

Però Anabel anava més enllà i li prometia que no se separaria del costat per res. "Sempre estaré quan necessitis la meva mà, la meva abraçada, el meu amor. Gràcies perquè el que vas fer ahir, va ser HISTÒRIC, i tant de bo tornis aviat a aquesta que també és LA TEVA TERRA. Et vol la teva 'gorda'", compartia Anabel.

Sens dubte, Anabel Pantoja és un suport essencial a la vida d'Isabel, sobretot després dels durs distanciaments que ha viscut amb la resta dels seus fills. Tot i això, sembla que aquesta situació està cada vegada més a prop de resoldre's i tant l'artista com els seus fills estan disposats a apropar postures.