Primer pla de Miriam Sánchez amb rostre seriós al plató de 'Viernes Deluxe'

Última hora sobre l'estat de salut de Miriam Sánchez després de l'ingrés d'urgència

Pipi Estrada ha donat l'última hora sobre l'estat de Miriam a 'Festa d'estiu'

Ahir coneixíem que Miriam Sánchez havia ingressat voluntàriament a un centre de salut mental per ser induïda al coma i ser sotmesa a proves neurològiques. Aquesta tarda, Pipi Estrada ha tornat a fer una mica de llum sobre l'última hora sobre l'estat de l'exactriu.

El periodista esportiu entrava en directe, a través d'una videotrucada, per explicar l'última cosa que sabia sobre l'evolució de Miriam. Tot i això, les seves paraules han sorprès molt, ja que ha revelat que no ha pogut posar-se en contacte ni amb ella ni amb el seu entorn durant tot el dia.

Pipi Estrada fa l'última hora sobre Miriam Sánchez

La notícia de l'ingrés de Miriam Sanchez en un centre de salut ha aconseguit commocionar tothom." Va ser ingressada voluntàriament ahir al matí. Va ser provocat, un coma induït per fer-li proves neurològiques", va revelar Pipi Estrada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i que l'exactriu fa un temps que està allunyada de tot el mediàtic, la que va ser col·laboradora habitual de Telecinco segueix sent algú molt estimada. A més, les seves darreres intervencions a la televisió, i les seves aparicions públiques només van servir per posar en sobre avís que Miriam no passava per un bon moment.

Frank Blanco, des del programa 'Fiesta' del dia 27 d'agost del 2023, parla amb Pipi Estrada sobre l'ingrés de Miriam Sánchez
Pipi Estrada revela que no ha rebut resposta per part de l´entorn de Miriam | Telecinco

Aquesta tarda, Pipi Estrada entrava en directe a Fiesta de verano per aportar nova informació sobre l´estat de Miriam. Tot i això, tal com ha revelat, després d'haver intentat posar-se en contacte amb l'entorn de Miriam, Pipi no ha rebut respostes

"Avui, des del matí, li he enviat diversos missatges, he trucat diverses ocasions, tampoc he tingut resposta", ha assegurat Pipi Estrada. El periodista reconeixia que ha intentat per tots els mitjans posar-se en contacte però ha estat impossible.

"No entenc la raó, no entenc la incomunicació. Ho he intentat diverses vegades, a aquestes hores de la tarda no tinc cap informació", ressaltava Pipi Estrada.

Fins i tot la filla del tertulià havia intentat posar-se en contacte amb la Miriam sense cap èxit. Pipi assegurava que havia parlat amb l'actual xicot de Miriam Sánchez durant ahir, i el to va ser molt conciliador.

Primer pla de Miriam Sánchez de jove, somrient a la càmera
Miriam Sánchez ingressava d'urgència a un centre de salut mental | GTRES

Per això, el col·laborador no entén que ara no despengin el telèfon. "Ahir vaig estar parlant amb ell diverses vegades, en un to molt normal, amb la tristesa del cas. Va ser una conversa propera, a més estava molt preocupat, cosa que li vaig transmetre a la meva filla".

Aurelio Manzano posa una teoria sobre la taula

Després d'aquestes paraules de Pipi, Aurelio Manzano exposava la teoria per la qual potser Miriam hagi despertat del coma i no vulgui que transcendeixi el seu estat actual. I és que potser l'exactriu de cinema per a adults prefereixi portar-ho tot a l'àmbit privat.

Aquest podria ser el motiu pel qual les trucades i missatges de Pipi Estrada no han tingut contestació. Potser és una d'aquestes raons", expressava.