Captura d''El Programa del Verano' amb Patricia Pardo com a presentadora el 28 d'agost de 2023

Patricia Pardo revela per fi si el seu bebè amb Christian Gálvez és nen o nena

Patricia Pardo ha parlat obertament sobre el seu embaràs

Patricia Pardo, fent gala de la prudència que sempre l'ha caracteritzada, ha tornat al seu programa amb un perfil discret. En un primer moment semblava que no parlaria del seu embaràs, ja que va avançar les notícies que tractaria sense fer comentaris. Tot i això, quan ha arribat el 'Club Social' no ha tingut més remei que donar certes dades.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo està esperant el seu tercer fill, el primer en comú amb Christian Gálvez, i ha estat totalment sincera. Abans de marxar de vacances va anunciar el seu embaràs i durant tot aquest temps ha estat refugiada a la seva terra natal. No es volia pronunciar perquè considera que és un assumpte privat que només li pertany a ella.

Christian Gálvez i Patricia Pardo, tots dos somrients, asseguts al plató de 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo i Christian Gálvez esperen el seu primer fill en comú | Mediaset

Patricia ha acabat aclarint que està esperant un nen i també ha revelat quan naixerà. Està més il·lusionada que mai i ha compartit la seva emoció amb els companys de Telecinco. Aquests han guardat el secret fins al final, tot i que coneixien el que passava.

Patricia, amb la prudència que sempre marca el seu discurs, ha donat dades noves. "Si Déu vol, arribarà a principis de gener", ha comentat davant dels seus col·laboradors. Després ha assegurat que les seves filles estan desitjant conèixer el seu nou germanet.

Patricia Pardo dona detalls sobre el seu embaràs

Un mes després de la seva desaparició per vacances, Patricia ha parlat del fill que espera amb Christian Gálvez. El presentador sempre ha volgut ser pare; de fet, es rumoreja que un dels motius de la seva separació d'Almudena Cid era aquest. Pardo ha explicat que estan esperant un nen i que tots estan igual d'emocionats.

Captura d''El Programa del Verano' amb Patricia Pardo com a presentadora el 28 d'agost de 2023
Patricia Pardo ha parlat del tema del moment | Mediaset

Pardo tenia intenció d'evitar el tema i, així mateix, ha començat parlant d'altres temes completament diferents.

Tot i això, abans de res, és una gran periodista i sap que l'actualitat mana, per això el seu embaràs és tan important.

No ha omès la situació i ha respost les preguntes dels seus companys.

Per fi sabem més dades sobre el futur fill de Patricia, ja que durant uns mesos tot ha estat un misteri. El que no ha dit ha estat el nom.