Muntatge amb un primer pla de Pablo Urdangarin somrient i la princesa Leonor amb els cabells solts somrient
GENT

Les paraules de Pablo Urdangarin en confirmar-se les novetats de la princesa Elionor

Pablo Urdangarin parla després de saber-se més informacions sobre Elionor

Pablo Urdangarin està assimilant encara el fet de no tenir la seva xicota a prop després que ella hagi fet les maletes per estudiar aquest curs a Munic.

El fill de la infanta Cristina, mentrestant, continua centrat en la seva faceta com a jugador d'handbol i els seus estudis. Aviat sabrem si Pablo es reunirà amb la seva cosina Elionor i la resta de la seva família materna en una cita tan important com la majoria d'edat de l'hereva.

El segon fill dels exducs de Palma ha hagut d'assimilar en no gaire temps circumstàncies poc habituals per a un noi de la seva edat. El judici del cas Nóos que va acabar amb el seu pare a la presó o les fotos d'aquest de la mà d'una dona que no era la seva mare.

Pablo Urdangarin, mentrestant, es convertia en portaveu improvisat de la família, així demostrava ser un noi educat que sap estar a l'altura de les circumstàncies, encara que siguin delicades.

Pablo Urdangarin respon a les preguntes sobre l'última hora d'Elionor

El divorci dels seus pares, que es preveu que se signarà les pròximes dates, ha estat un altre dels temes pels quals li han preguntat freqüentment. Ara, amb l'aniversari de la seva cosina Elionor a la vista, el jove ha atès molt amablement els reporters que s'han interessat per la seva assistència a l'esdeveniment.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb els cabells cobrint-li part de la cara
Pablo Urdangarin diu que no sap res sobre si anirà a la celebració de l'aniversari de la seva cosina | GTRES

Pablo ha afirmat no saber res sobre si la seva cosina Victòria Federica serà una de les persones que celebrin amb Elionor la majoria d'edat. Pel que fa a ell, Urdangarin no ha confirmat ni desmentit la seva presència a l'esdeveniment privat que tindrà lloc el pròxim dia 31 d'octubre al palau d'El Pardo.

Sempre discret, el jove tampoc no ha donat detalls sobre si la seva germana Irene començarà aquest any un període de voluntariat, tal com es va informar fa unes setmanes.

El silenci de Pablo deixa en l'aire el que passarà dimarts que ve. Després que Elionor juri la Constitució a les Corts Generals, reunides en Sessió Solemne al Congrés dels Diputats, tindrà lloc la tan esperada celebració familiar. El que sí que és segur és que acompanyaran a l'hereva els seus avis, els reis emèrits, així com les seves tietes, les infantes Elena i Cristina.

Pel que sembla, la casa reial contemplava dos dies diferents per a aquesta celebració privada: el 31 d'octubre i l'1 de novembre. Amb la data del 31 ja segura, fonts properes a la institució han explicat que es van enviar les invitacions per a la celebració privada durant aquesta setmana.

El fill de la infanta Cristina està convidat a celebrar l'aniversari de l'hereva

Quant als fills de les germanes del rei Felip VI, encara no és del tot clar qui assistirà a l'esdeveniment. Segons publica Vanitatis, Victòria Federica no podrà acudir a la cita perquè té programat un viatge amb amics fora d'Espanya des de fa mesos. Miguel i Irene Urdangarin, per contra, molt possiblement sí que assistiran a la festa.

Foto d'arxiu de la família real al complet
Caldrà esperar dimarts que ve per saber si la família Borbó es reuneix al complet | GTRES

Froilà, Juan i Pablo Urdangarin són en aquests moments dubte per qüestions relacionades amb els seus treballs respectius. Recordem que el fill de Jaime de Marichalar es troba a Dubai treballant a la Cimera del Clima. "Faran tot el possible per viatjar fins a Madrid aquell dia, però no és segur en cap dels tres casos", indica el mitjà esmentat després de consultar fonts de l'entorn.

A més, des de Grècia viatjaran altres familiars de la reina Sofia que estaran a la celebració privada. Caldrà esperar per saber si es facilitarà des de casa reial alguna imatge que testifiqui la tan anhelada trobada familiar.