Primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós durant el funeral de l'exrei Constantí II de Grècia a Antenes el 2023
GENT

Pablo Urdangarin i el motiu pel qual no vol parlar sobre la princesa Elionor

Pablo Urdangarin prefereix no parlar sobre la família reial

Pablo Urdangarin és, sens dubte, el fill més mediàtic de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. El jove està totalment centrat en la seva carrera esportiva com a jugador d'Handbol al Granollers. Tot i això, Pablo tampoc té inconvenient a parlar amb els mitjans de comunicació i tenir una postura molt conciliadora amb ells.

Això sí, hi ha certs límits que el jove no pensa traspassar, entre ells, parlar de la família reial. Això ho va deixar més que clar quan li van preguntar recentment per la seva cosina, la princesa Elionor, que avui, dissabte 7 d'octubre, jura bandera a Saragossa, però quin és el motiu pel qual Pablo prefereix no parlar-ne?

Pablo Urdangarin prefereix no parlar sobre la seva cosina, la princesa Elionor

Els últims mesos han estat plens de canvis a la vida de Pablo Urdangarin. El jugador d'handbol canviava d'equip i deixava el Barça per entrar al Granollers.

A més, això també implicava un canvi d'habitatge, mudant-se a un lluminós i ampli apartament de 150 metres quadrats a Pedralbes. Cal destacar que parlem d'un dels barris més exclusius i cars de Barcelona.

La princesa Leonor durant l'acte de Jura de Bandera, a l'Acadèmia General Militar, el 7 d'octubre del 2023, a Saragossa, Aragó
Pablo Urdangarin prefereix no parlar de la seva cosina Leonor | Europa Press

Tots aquests nous esdeveniments només feien que la seva vida suscitarà més interès als mitjans de comunicació. Però, a diferència de la resta dels seus germans, a Pablo no li costa res respondre davant dels micròfons dels periodistes.

Ell era l'únic membre de la família que s'aventurava a parlar sobre la situació familiar després de conèixer-se que Iñaki Urdangarin havia començat el seu afer amb Ainhoa Armentia. "Tots estem tranquils i tots ens voldrem igual. És un tema familiar, són coses que passen i el parlarem entre nosaltres" va confessar el jove.

En aquell moment, Pablo Urdangarin va demostrar la gran maduresa que tenia. I, sobretot, la naturalitat que té a l'hora de parlar sobre aspectes més personals. Això sí, hi ha certs temes sobre els quals prefereix no entrar.

En una entrevista recent, Pablo parlava sobre aquest moment professional que travessa. Com no podia ser altrament, els periodistes aprofitaven per preguntar-li sobre la seva cosina Elionor, que està a punt de complir la majoria d'edat.

En aquest cas, l'actitud ha estat diferent. Pablo prefereix no entrar en temes relacionats amb la casa reial. El jove responia de manera contundent que "prefereixo no parlar de temes personals, gràcies".

No hi ha dubte que aquesta decisió està motivada per no aixecar cap polèmica i que les seves paraules no acabin sent malinterpretades.

Pablo Urdangarin, molt caut a l'hora de parlar de temes personals

Pablo sap la repercussió que poden arribar a tenir les paraules, per això, el jove prefereix ser molt caut a l'hora de tractar aquests temes públicament.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin, centrat en la seva feina | Europa Press

La prioritat més gran ara mateix de Pablo és la seva carrera esportiva, i és en el que està totalment centrat. I encara que prefereix no parlar de la seva vida privada, al terreny sentimental també li va molt bé. La seva relació amb Johanna Zott segueix vent en popa i la noia no es perd ni un dels partits de Pablo.