Muntatge de la ciutat de Barcelona des de l'aire i Ramon Pellicer seriós en vestit gris i corbata morada
GENT

La ciutat catalana on va néixer Ramon Pellicer i l'edat que té actualment

El periodista és una de les cares més conegudes a Catalunya i, juntament amb la seva dona, ha creat una gran família

Ramon Pellicer és un dels presentadors de TV3 més coneguts. Ja fa dècades que està al capdavant dels informatius del cap de setmana i la seva cara resulta molt familiar a moltes llars catalanes. Fa tant de temps que fa acte de presència als platós que sembla que el temps no passi per ell.

I, tot i que no ho sembli, cada cop més a la seva jubilació. Ramon Pellicer no és gaire reservat i han estat diverses vegades les que se l'ha pogut veure amb la seva família. De fet, va presentar un programa amb una de les seves filles.

Primer pla de Ramón Pellicer

Ramon Pellicer i la seva història d'amor amb tres fills

El presentador està casat amb Lali Colomé, amb qui també comparteix professió, vida i amor. Junts han estat pares de tres fills, dues noies i un noi. Amb aquest tràfec familiar comproven cada dia que la felicitat està composta pels moments que poden compartir els cinc junts.

I així ho fan a la ciutat que el va veure néixer: Barcelona. Ramon Pellicer va néixer el 4 de novembre de 1960 a la capital catalana i des d'aleshores aquest ha estat el seu lloc. A punt de fer els 64 anys, el periodista llueix amb orgull uns cabells blancs que ja s'han tornat un senyal de la seva identitat.

Una trajectòria vinculada a la televisió

Ramon Pellicer fa més de 20 anys que és a TV3. El 1988 va fer la seva primera aparició per començar a forjar el camí professional de la seva vida. Tot i això, poc després va marxar a TVE per abandonar-la i tornar de nou una dècada després a la televisió catalana.

Domini Públic i Entre línies van ser els seus primers programes, encara que avui dia pel que més se'l coneix és pel seu paper al TN Vespre.

Des del 2007 es va encarregar de narrar les notícies més importants del dia en un plató que ja és casa seva. No conforme amb el seu currículum com a presentador, Ramon Pellicer també es va llençar al món empresarial. Així que dirigeix la productora audiovisual Sticakí.

Sens dubte, un perfil professional i personal que denoten una vida d'èxit. No hi ha dubte que encara li queden molts telenotícies per presentar, ja que la seva professió és el seu motor de vida.

➡️ Gent

Més notícies: