Sara Carbonero i Georgina Rodríguez posant en un esdeveniment.
GENT

Georgina Rodríguez demostra què sent per Sara Carbonero després d'anys de rumors

Georgina Rodríguez i Sara Carbonero confirmen com és la seva relació després d'haver seguit camins diferents

S'ha rumorejat molt sobre l'amistat entre Sara Carbonero i Georgina Rodríguez, les seves vides són diferents, però sí que tenen una cosa en comú. Tant la Sara com la Georgina han unit les seves vides amb dues estrelles de l'esport rei. En el cas de Carbonero, ja no té vinculació amb Iker Casillas, però continua mantenint contactes del passat amb el futbolista.

A més, cal assenyalar que totes dues compten amb un gran nombre de seguidors a les xarxes socials. Precisament és on Georgina ha demostrat el que sent per Sara Carbonero. La parella de Cristiano Ronaldo figura entre els fans de Carbonero, de la mateixa manera que la periodista continua atenta a les publicacions de l'argentina.

Georgina Rodríguez i Sara Carbonero posant en diferents contextos, Georgina en un esdeveniment amb fons de fotògrafs i Sara al carrer amb ulleres de sol i jaqueta marró.

El gest de Georgina Rodríguez que confirma la seva amistat amb Sara Carbonero

Georgina Rodríguez i Sara Carbonero comparteixen un passat en comú que les va unir per sempre. El fet que Cristiano estigués des del 2009 fins al 2015 al Madrid, va fer que existís una connexió amb Iker Casillas. Cosa que es va traslladar a les seves respectives parelles.

Després de la marxa del club, aquest contacte es va mantenir a les xarxes socials. Un contacte que també mantenen les parelles i que confirma la seva amistat. El gest que demostra que l'argentina sent afecte per Sara és que la segueix a les xarxes socials.

Dues captures de pantalla mostren la cerca dusuaris a Instagram. A la primera, es busca

Pel que fa a la periodista esportiva, també hi figura entre les seguidores de Rodríguez. I no només això, fins i tot li ha enviat algun missatge amb motiu de moments especials per a la influencer.

Un exemple en va ser el moment en família que Georgina va compartir amb els seus fills. Una instantània que recull la felicitat i l'amor que sent per cada un dels petits. La publicació va aconseguir més d'un milió de 'm'agrada', entre els quals hi havia el de Sara Carbonero.

Fotografia de Sara Carbonero posant en un photocall a la presentació de la nova col·lecció de 'Slow Love'

Però la periodista no només ha reaccionat regalant-li 'm'agrada', també la va felicitar quan va fer 27 anys. “Infinites gràcies per tant amor rebut avui i sempre... Pels vostres millors desitjos, per la vostra atenció”, va agrair Georgina.

Georgina Rodríguez i Sara Carbonero s'intercanvien missatges

Tot i portar vides completament diferents, la relació entre Georgina i Sara s'ha mantingut inalterable. Cadascuna ha seguit camins per separat, però han sabut trobar la felicitat a les seves respectives famílies.

Precisament són els fills de cadascuna el que les manté encara unides. Cada publicació que comparteixen amb els petits, té una ràpida reacció que crida molt l'atenció.

La imatge mostra un dibuix infantil d'una pera amb un missatge que diu

No només hi ha constància de com Carbonero ha enviat missatges a la parella de Ronaldo, també Georgina ha respost a publicacions de la periodista. En una ocasió, Sara va compartir el bonic detall que el seu fill va tenir amb ella amb motiu del Dia de la Mare. "La vida no ve amb un manual d'instruccions, ve amb una mare, feliç Dia de la Mare!", es podia llegir.

Aquesta imatge va trigar poc a convertir-se en viral i arribar als més de 3 milions de seguidors, inclòs Georgina. Rodríguez va respondre amb cinc emoticones de cor amb què va aclarir que li havia encantat la publicació. Una prova evident que aquesta amistat entre Georgina i Sara està més que consolidada, malgrat la distància entre elles.

➡️ Gent

Més notícies: