Muntatge amb un concert de Luis Miguel al fons i primer pla amb un micròfon i Paloma Cuevas somrient
GENT

Les imatges de Paloma Cuevas amb Luis Miguel que no han pogut mantenir en secret

Paloma Cuevas i Luis Miguel, enxampats de sopar romàntic al Perú en plena gira del cantant per Sud-amèrica


Paloma Cuevas i Luis Miguel han estat enxampats alliberant el seu amor al Perú, mentre que el cantant es troba en plena gira per Sud-amèrica.

Així, tots dos s'han deixat veure molt acaramel·lats a la sortida del restaurant, on el Luis Miguel i la Paloma sortien agafats de la mà. El 'Sol de Mèxic' saludava molt somrient a tots els fans que l'esperaven fora, mentre que Cuevas, una mica més avergonyida, intentava passar desapercebuda.

Aclaparada per tanta atenció, la Paloma intenta no perdre el somriure, mentre que el Luis Miguel es mostra molt protector amb ella en tot moment.

Luis Miguel i Paloma Cuevas passejant pels carrer de Marbella

I fins i tot li obre la porta del cotxe, demostrant ser tot un cavaller que no se separa de la seva xicota. I és que la decisió de la Paloma d'acompanyar-lo a la gira hauria donat peu a un gran acostament entre ells.

Un abans i un després que demostra que la relació no pot estar més consolidada. A més, cal destacar la unió que hi ha entre les seves respectives famílies. Per exemple, el Victoriano Valencia, pare de Paloma, ja ha deixat ben clar que li encanta el Luis Miguel com a gendre.

Mentre que, per la seva banda, Michelle Salas, la filla de Luis Miguel, també estaria encantada amb la Paloma Cuevas, tal com vam poder veure al seu casament.

Paloma Cuevas i Luis Miguel, feliços i enamorats

Aquesta és, sens dubte, una mostra més del gran moment que travessa la parella i com estan d'enamorats. Des que la Paloma Cuevas es divorciés de l'Enrique Ponce, no s'han separat en cap moment.

I és que malgrat els rumors de crisi que insisteixen a perseguir-los, ells estan més units que mai. O almenys així ho mostren cada cop que es deixen veure.

Muntatge amb un dibuix i un text al fons i Paloma Cuevas somrient

Pocs apostaven per aquest romanç al principi, encara que ells han marcat la diferència gairebé des d'un primer moment.

Això sí, sempre s'han mantingut més discrets que l'Ana Soria i l'Enrique Ponce, que fins i tot anaven a El Hormiguero per presumir de la seva relació.

De moment, sembla que no sonaran campanes de casament ni per una banda ni per l'altra, encara que queda clar que les dues parelles es troben en un gran moment.

➡️ Gent

Més notícies: