Muntatge de bitllets al fons, Ana Soria somrient amb el cap tort i Enrique Ponce somrient en vestit blau

GENT

Enrique Ponce va dir la veritat sobre Ana Soria: així està ara la seva relació

Ana Soria ha confirmat les darreres declaracions d'Enrique Ponce sobre la seva relació amb una publicació a Instagram

Enrique Ponce i Ana Soria es van convertir fa unes setmanes en notícia pels rumors que apuntaven a una crisi de parella. El fet que la jove arxivés totes les fotos publicades amb l'Enrique, van contribuir a fer que les especulacions guanyessin pes.

Tot i això, el de Xiva sempre ha mantingut que la seva relació amb Sòria està bé i que mai ha existit una crisi entre ells. Una afirmació que s'ha vist confirmada després de l'última publicació de l'Ana. Es tracta d'un vídeo amb l'Enrique que demostra que el valencià deia la veritat quan va explicar que la seva relació estava bé.

Enrique Ponce deia la veritat: la seva relació amb Ana Soria està bé

Feia temps que la vida sentimental de l'Enrique Ponce i l'Ana Soria no cridava l'atenció dels mitjans. La parella va decidir allunyar-se de les xarxes i mantenir la seva relació a la intimitat, fins fa unes setmanes.

Coincidint amb un canvi notable a l'Instagram de l'Ana, van sortir a la llum els rumors sobre una possible crisi a la parella. Rumors que l'Enrique va desmentir i que ara s'ha demostrat que deia la veritat quan va afirmar que la seva relació amb Sòria estava bé.

Primer pla d'Ana Soria posant amb la mà al cap
Ana Soria ha tornat a publicar un vídeo amb Enrique Ponce | @anasoria.7, Instagram

La prova és a l'últim vídeo que la jove ha compartit a les xarxes amb Ponce. De nou, el torero torna al perfil de la seva noia després que la d'Almeria arxivés tots els records del valencià.

Ella va assegurar que l'única cosa que pretenia era "ordenar el meu perfil", però els mitjans van apuntar a una crisi entre ells i fins i tot una ruptura. "He arxivat moltes fotos perquè estaven editades diferents i a ell el tinc a les destacades", va explicar l'Ana.

Post d'Ana Soria a Instagram amb Enrique Ponce torejant dins una plaça el 2 d'abril de 2024
Enrique Ponce ha tornat a les xarxes socials d'Ana Soria | Instagram, @anasoria.7

Per la seva banda, quan l'Enrique va ser preguntat sobre aquest esborrat de fotos i la seva relació amb l'Ana, es va limitar a afirmar que estava bé. Sense donar-ne més detalls, va aclarir que el seu cor continua ocupat i que la seva relació amb l'estudiant de Dret continua endavant.

Unes declaracions que són certes després del vídeo que ha compartit l'Ana amb l'Enrique. La parella va passar uns dies amb uns amics gaudint de la natura i les imatges confirmen el bon moment que travessen. No hi ha rastre de crisi entre ells i molt menys de ruptura, de manera que tots dos continuen igual de feliços que sempre.

Ana Soria allunya els rumors de crisi amb Enrique Ponce

La relació entre l'Enrique i l'Ana ha estat íntimament lligada a les xarxes socials. Primer les van convertir en l'aparador de la seva història d'amor, per allunyar-se'n posteriorment i no compartir res. Al seu dia es va comentar que va ser petició de la Paloma Cuevas per evitar que les seves filles patissin després del divorci.

Sigui com sigui, van optar per la discreció i, des de llavors, no hi va haver rastre de cap moviment als seus perfils. Fins que a finals del mes de febrer, l'Ana va arxivar totes les fotos de l'Enrique sense ser conscient del que aquesta decisió causaria. El que va provocar ha estat analitzat amb precisió, i tant Ponce com Soria han desmentit la crisi.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
La relació d'Enrique Ponce i Ana Soria travessa un bon moment | GTRES

"De veritat que tot està bé, centrats en l'important i donant-li suport a mort", va afirmar la d'Almeria a Así es la vida. Tan bé estaria la relació entre ells que, gent propera a la parella, afirma que “sonen campanes de casament”. Per això, sembla, que estarien pensant a passar per l'altar per consolidar la seva relació aprofitant el moment dolç que travessen.

Sigui com sigui, la veritat és que la relació entre l'Enrique i l'Ana està ara en un bon moment, com bé han confirmat a Instagram.

➡️ Gent

Més notícies: