Muntatge de fotos de Pablo Urdangarin i la princesa Leonor en primer pla mirant a càmera

GENT

Pablo Urdangarin, sense voler, fa que la princesa Leonor segueixi els seus passos

Pablo Urdangarin va fer un pas important que ara Leonor, la seva cosina materna, també està duent a terme

Pablo Urdangarin va ser un dels familiars que no va faltar a la festa de majoria d'edat de Leonor, la seva cosina materna. Però mantenen una relació poc propera. I és que tots dos viuen en llocs diferents i, a més, els seus pares estan força distanciats per diferents fets del passat.

Malgrat que no tenen contacte permanent, Pablo Urdangarin ha vist que Leonor ha seguit els seus passos, encara que ell no li ho hagi proposat. En concret, el que ha passat és que ell es va treure el carnet de conduir fa un temps i ara és ella qui està intentant aconseguir-ho. Pel que sembla, ha començat amb les classes i ben aviat se la podrà veure al volant.

Pablo Urdangarin té el carnet que ara està intentant obtenir la seva cosina

Pablo Urdangarin continua amb la seva vida a Barcelona, estudiant i jugant amb el Granollers. I més d'una vegada, se l'ha vist conduint, després d'haver-se tret el pertinent carnet de conduir. La seva cosina Leonor, a la qual sembla que se li ha aconsellat que no hi tingui gaire contacte, ha seguit els seus passos, segons ara s'ha fet conèixer.

En efecte, la filla dels reis es troba en aquests moments perseguint obtenir aquest permís. Per això, ha començat les classes pertinents a l'acadèmia de Saragossa on està duent a terme la seva formació militar. Sí, perquè, suposadament, dins d'aquesta és obligatori tenir-lo per poder conduir tota mena de vehicles.

Leonor amb casc i ulleres d´esquí vestida de militar
Leonor està aprofitant la seva formació castrense per treure's el carnet de conduir, tal com va fer al seu moment Pablo Urdangarin | GTRES

D'aquesta manera, la cosina de Pablo està complint amb els requisits del centre castrense esmentat. Encara que cal no oblidar que aquest carnet li permetrà, a més, començar a tenir molt aviat més llibertat i independència. Tant és així que es rumoreja que aquest estiu es podrà deixar veure conduint el seu cotxe durant les vacances que passa amb els seus pares a Mallorca.

Vacances després de les quals Leonor continuarà la seva formació militar, en aquest cas a l'Escola Naval de Marín, a Pontevedra. I això, suposadament, farà que arribi a enrolar-se al vaixell escola Juan Sebastián Elcano durant mig any.

Altres cosins de Leonor també estan en la mateixa situació

Pablo Urdangarin haurà comprovat que Leonor no és l'única persona de la família que està estudiant per obtenir el carnet de conduir. Hi ha dos membres més que hi són. I no són altres que els seus germans menors: Irene i Miguel.

Fotografia d'Irene Urdangarin i el seu germà Miguel Urdangarin al carrer costat a costat, amb roba d'hivern i ella amb un paraigua
Leonor té ara el mateix objectiu que els seus cosins Irene i Miguel | Europa Press

Bona mostra d'això és que el mes de desembre passat van ser vistos a Madrid assistint a una autoescola. Exactament, a la mateixa, que està situada al conegut carrer Príncipe de Vergara.

Ara, el que queda és esperar per veure quin dels tres cosins és el primer a aconseguir aquest èxit. En fer-ho, de segur que fa enveja als altres dos.

➡️ Gent

Més notícies: