Cristiano Ronaldo i en un cercle Cristiano Ronaldo Jr

GENT

El motiu pel qual Cristiano Ronaldo no confessa qui és la mare del seu fill gran

Cristiano Ronaldo sempre ha intentat mantenir en secret la descendència del seu primer fill, Cristiano Ronaldo Jr.

Cristiano Ronaldo ha mantingut gelosament guardat el secret sobre la identitat de la mare del seu fill gran. Al llarg dels tretze anys de vida del seu fill, el futbolista ha estat cautelós en parlar sobre la seva descendència, i ha optat per mantenir-lo sempre en privat. Tot i l'especulació pública i l'interès dels mitjans, Cristiano Ronaldo ha mantingut una postura reservada.

Molts es pregunten qui és la veritable genitora del fill primogènit de Cristiano Ronaldo. El jugador de futbol es va convertir en pare per primera vegada el 2010, quan va néixer el seu primer fill. El seu fill estaria seguint els passos del seu pare, entrenant-se ja com un professional, encara que sempre perseguit per l'ombra de no saber qui li va fer la vida.

Cristiano Ronaldo no vol que se sàpiga la identitat de la progenitora del fill

El motiu és clar: deixar la mare fora de tota mena d'especulacions que puguin sorgir sobre ells. Al mundial del 2010 de Sud-àfrica, el futbolista va anunciar que es convertiria en pare, al temps d'acostar que la mare del nen havia decidit mantenir en privat la seva identitat. També explicava al mateix comunicat, que ell seria qui tingués tota la tutela del fill.

Primer pla de Cristiano Ronaldo mirant a càmera i somrient
Cristiano Ronaldo va ser pare fa 13 anys | @cristiano, Instagram

El Sunday Mirror va publicar que la susdita era una noia nord-americana que havia tingut una aventura d'una nit amb el futbolista. Segons versions recollides pel diari, Ronaldo hauria estat qui va intentar tenir alguna cosa amb aquesta noia. Una altra especulació hauria estat una estudiant britànica a qui se li va pagar 10 milions de lliures per part de CR7 per tenir la custòdia total del nen i el seu silenci.

''Quan Cristià creixi, sempre li diré la veritat, perquè s'ho mereix, però no perquè la gent vol que ho digui''. Això va ser el que assenyalava el jugador a la seva pel·lícula biogràfica. El portuguès sempre havia dit que quan el seu fill tingués uns deu anys ho explicaria tot, així que, ara que en té 13, ja podria saber la veritat sobre la seva mare.

Georgina Rodríguez ha estat la ''mare'' del primogènit de Cristiano Ronaldo

El fill de Cristiano Ronaldo s'ha criat amb el seu pare des que era un nadó i viu amb els altres germans. Georgina Rodríguez és l'encarregada actualment de tenir-ne cura com si fos el seu propi fill, com moltes vegades ha assenyalat la influenciadora. Al seu documental, Soy Georgina, es pot veure la bona relació que mantenen tots dos, en un moment en què Cristiano Ronaldo està molt absent.

Foto de Cristiano Ronaldo acompanyat per la seva dona, Georgina Rodríguez, posant amb el premi MARCA a un photocall
Cristiano Ronaldo porta anys amb Georgina Rodríguez | Europa Press
➡️ Gent

Més notícies: