Primer pla d'Aida Nízar somrient amb un micròfon a la cara

GENT

Què va ser d'Aida Nízar: ha renunciat a la fama per lluitar contra la corrupció

Aida Nízar fa anys que està allunyada de la pantalla petita. Un pas que ha fet, entre altres coses, per lluitar en primera persona contra la corrupció a Espanya

Durant anys, Aida Nízar va ser una de les grans estrelles de la televisió del nostre país. Tot i això, actualment ha decidit allunyar-se dels focus per contribuir en la lluita contra la corrupció a Espanya. I prova d'això és l'última publicació que ha compartit a Instagram.

A través d'aquesta xarxa social, Aida ha volgut llançar un missatge clar contra aquestes pràctiques delictives. Paraules que ha compartit al costat d'un vídeo en què apareix degustant uns menjars a la vora de la mar:

Muntatge de dues fotos d'Aída Nízar, una més actual i una altra amb el seu aspecte quan va participar al programa 'Gran Hermano'
Aida Nízar es va fer famosa gràcies a la seva participació en 'GH' | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

"Perdre la paciència és perdre la batalla. Per això, soc incommensurablement pacient i tinc una vida de somni en gaudir de cada instant de la meva vida". I malgrat que el seu benestar s'ha vist "enterbolit per ajudar els altres", Aida Nízar està convençuda que guanyarà la batalla a la corrupció.

"Tinc la convicció i la fe suficient per saber que aquesta batalla la guanyarem en haver ajudat tantíssimes comunitats de propietaris enganyades per un mateix ésser".

Abans d'entrar en detalls sobre l'últim cas en què està col·laborant, Aida Nízar ha volgut donar les gràcies a totes les persones que han "contribuït" a la causa.

"Us dono les gràcies per contribuir a acabar amb tota aquesta corrupció[…]perquè la paciència també és actuar insistentment amb perseverança i diligència. I això s'aconsegueix únicament gràcies a persones com vosaltres".

Aida Nízar s'allunya dels focus per ajudar a la lluita

Després d'aclarir que s'ha allunyat dels mitjans de comunicació per ajudar aquest tipus de causa, Aida Nízar ha parlat d'un cas en particular. En concret, sobre un cas de corrupció que afecta els veïns de la comunitat Cabo Pino a Marbella.

Acte delictiu que, segons ha revelat ella mateixa, ha estat dut a terme per una administració "gestionada per un ésser infame i malvat". "És la pitjor persona que he conegut a la meva vida", ha afegit a continuació.

Primer pla d'Aida Nízar somrient mirant a càmera
Aida Nízar s'allunya de la televisió per lluitar contra la corrupció | Europa Press

A més, ha deixat clar que la dona a què es refereix no actua sola, sinó que compta amb el suport de la seva parella. "Atenta diàriament amb el benestar de tants comuners", ha confirmat Aida Nízar, donant la cara per tots els afectats.

Tal com ha assegurat l'exconcursant de Gran Hermano, "són moltíssimes persones les que estan patint l'administració deslleial per part d'aquesta indivídua". "No sé per què vol tants diners aliens", ha tornat a atacar sense pietat aquesta dona.

Aida Nízar caminant amb una blazer vermella i una brusa blanca
Aida Nízar dedica unes dures paraules als suposats delinqüents | Europa Press

Ara bé, malgrat els seus dards, Aida Nízar no ha tingut objeccions a confirmar que sent "compassió per ella". Perquè "viure una vida de manera tan vil, ha de ser el més gran dels càstigs".

Abans de posar fi al seu al·legat en contra d'aquesta administració de finques, la val·lisoletana ha volgut explicar públicament els motius pels quals comparteix aquest vídeo:

"La meva vida sempre ha estat el que veieu en aquest vídeo: gaudir envoltada del meu patrimoni més gran i bons amics, en un paradís entre menjars, després d'una dura feina. I així perseveraré fins a acabar amb aquest mal terrenal.[…]Perquè efectivament robar està malament a la vida, però robar a qui confia en tu, això t'enterra viva”.

Com es podia esperar, aquestes paraules no han passat desapercebudes per a usuaris d'Instagram. En qüestió d'hores, Aida Nízar ha rebut desenes de missatges de suport, tant és així que alguns li han encomanat una tasca complicada: aclarir el que ha passat a València.

➡️ Gent

Més notícies: