Muntatge de Pablo Urdangarin sorprès amb un jersei blau i Johanna Zott amb els llavis estrets amb un abric negre

GENT

Pablo Urdangarin no ha aconseguit convèncer Johanna Zott per fer el següent pas

Pablo Urdangarin ha fet una nova proposta a Johanna sobre el seu futur, però la resposta no ha estat l'esperada

No hi ha cap dubte de com està d'involucrat el Pablo Urdangarin en la seva relació amb la Johanna Zott. Tant és així que el jove ja li ha proposat a la seva parella anar-se'n a viure junts, cosa que ella de moment s'ha negat.

Durant l'estada de la jove a Múnic, ciutat on va cursar una beca Erasmus, el net de Joan Carles I ho va passar molt malament a conseqüència del seu distanciament. Per això, després de tornar, aquesta mediàtica parella no s'ha separat ni un segon.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit

Però ara, setmanes després que la Johanna tornés a instal·lar-se a la casa familiar dels Zott, el Pablo Urdangarin li ha fet una proposta important. Tal com ha transcendit, el fill de la infanta Cristina li ha demanat a la seva xicota anar-se'n a viure junts, probablement a la casa que li va regalar el seu avi.

Tot i això, la resposta no ha estat la que ell esperava. Segons les últimes informacions que han vist la llum, la jove no pot fer aquest important pas en la seva relació, ja que els seus pares hi estan totalment en contra.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós durant el funeral de l'exrei Constantí II de Grècia a Antenes el 2023

Com ja s'ha dit més d'una vegada, el matrimoni Zott sempre ha estat molt pendent dels estudis de les seves filles. Tant és així que en una ocasió li van recomanar a la Johanna que es distanciés del Pablo Urdangarin per centrar-se en la seva carrera de medicina.

Per això, i malgrat ser més gran, la jove no està autoritzada per començar aquesta nova etapa de la seva vida amb el jugador del Granollers. Almenys, fins que acabi amb els estudis universitaris.

Pablo Urdangarin i Johanna Zott hauran d'esperar per fer el següent pas en la seva relació

El somni del Pablo Urdangarin és compartir tots els aspectes de la seva vida amb la Johanna Zott. Tant és així que ja li ha proposat anar-se'n a viure junts, però la família de la noia s'han interposat ara com ara.

Tal com ha transcendit, els pares volen que se centri al 100% en els seus estudis. Per això, i tot i que continua amb el seu festeig amb l'esportista, encara no li donen permís per fer aquest important pas a la seva vida.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona

Per part seva, el Pablo Urdangarin ha tornat a fer enfadar la seva mare, i tot per l'última decisió personal que ha pres. Fa uns mesos, l'Alexia Rivas va assegurar que el jugador d'handbol volia canviar el seu pla d'estudis:

"El Pablo es planteja una cosa que a la infanta Cristina el molesta moltíssim. I és que deixarà la universitat presencial per fer-la en línia perquè no la pot compaginar bé amb l'esport".

Però el Pablo Urdangarin ha tornat a canviar d'opinió. Segons l'última informació que ha vist la llum, al contrari que la Johanna Zott, l'esportista vol deixar els estudis superiors per dedicar-se a temps complet a l'handbol.

Decisió que el jove hauria pres per tenir més temps lliure i poder dedicar-ho així a la seva actual parella sentimental. Una cosa que, de segur, no ha hagut de fer sentir gens bé a la seva mare.

➡️ Gent

Més notícies: