Muntatge a primer pla de la infanta Cristina amb rostre neutre, Johanna Zott amb una gorra grisa i Pablo Urdangarin amb l'equipació del Granollers

GENT

Pablo Urdangarin i Johanna Zott fan que la infanta Cristina recuperi la vida d'abans

La infanta Cristina ha experimentat un canvi notable d'actitud gràcies a Pablo Urdangarin i Johanna Zott, i torna a ser la que era


La infanta Cristina ha recuperat l'alegria després de superar els pitjors anys de la seva vida. Després de l'empresonament d'Iñaki, va arribar una crisi matrimonial que acabaria en divorci. Motius més que suficients perquè la filla de l'emèrit perdés el somriure i les ganes de gaudir.

Un cop formalitzada la separació, Cristina ha experimentat un canvi d'humor que no ha deixat ningú indiferent. N'és una prova com es va mostrar de feliç al costat de Johanna Zott, amb qui va gaudir de l'últim partit d'handbol de Pablo Urdangarin. Gràcies a ells, la infanta va tornar a la seva vida d'abans, aquella on no existien els problemes.

La infanta Cristina recupera la seva vida d'abans: Pablo Urdangarin i Johanna Zott aconsegueixen que torni a somriure

No han estat bons temps per a la infanta Cristina ni per als Urdangarin. Des que va sortir a la llum la relació d'Iñaki amb Armentia, la família va caure com un castell de cartes. L'angoixa i la tristesa es van apoderar de la infanta, que va optar per refugiar-se en els seus.

Tot i això, ara la filla de l'emèrit ha experimentat un canvi notable que s'ha pogut confirmar en les seves últimes aparicions públiques. Part d'aquest canvi ha estat gràcies a Pablo Urdangarin i Johanna Zott, que han fet que la infanta Cristina recuperi la seva antiga vida. Com? Gaudint-ne en l'últim partit que va disputar el seu fill amb el Fraikin BM Granollers, el seu equip d'handbol.

Johanna Zott amb les cames i els braços creuats mirant la infanta Cristina amb les mans juntes parlant amb una altra dona vestida de negre

Cristina va anar a la trobada al Palau d'Esports de Barcelona amb Johanna, la xicota de Pablo, amb qui es va mostrar molt còmplice. El seu fill va aconseguir que la seva mare visqués la trobada amb entusiasme, celebrant cada gol com si fos propi.

Johanna Zott abraçant la infanta Cristina mentre ella i una altra dona riuen

La infanta Cristina recuperava així la seva antiga vida somrient i gaudint dels èxits de Pablo a la pista i amb Johanna al seu costat. Durant el partit, la germana de Felip va malbaratar complicitat amb la seva nora, a qui no va dubtar a abraçar per celebrar cada gol.

Pablo i Johanna han aconseguit que la infanta se senti a gust amb ells, oblidant el dolor que li va causar el divorci amb Iñaki. El seu canvi salta a la vista i ara la infanta Cristina torna a ser la de sempre.

La infanta Cristina gaudeix de la companyia de Pablo Urdangarin i Johanna Zott

Les imatges són una prova fefaent del canvi que ha experimentat la infanta Cristina després de formalitzar-se el divorci amb Iñaki. Ara es mostra espontània i riallera i no es talla a l'hora de demostrar l'afecte que té a Johanna.

Tampoc l'emoció en veure Pablo a la pista d'handbol convertint-se en la seva principal animadora. Si bé la vam veure somrient quan va anar al funeral de Constantí de Grècia del braç del seu fill Juan, amb Pablo es mostra molt diferent.

Johanna Zott amb un jersei de llana, unes ulleres i els braços a dalt junts a la infanta Cristina i una altra dona que aplaudeixen

Resulten evidents les emocions que sent a cada partit que disputa el seu fill i lcom se sent d'acompanyada i compresa amb Zott. Ells aconsegueixen que se senti còmoda i que fins i tot comparteixi amb ells la seva estada a la Ciutat Comtal.

Tal com va publicar Vanitatis, la infanta és a Barcelona almenys durant 15 dies per veure Pablo i gaudir de la seva companyia. Un temps que fa servir per anar als seus partits i dinar en un dels seus restaurants preferits.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra

També l'han vista acudint a casa dels pares de Johanna Zott ubicada a Esplugues de Llobregat. Allà conversa amb els seus consogres, amb els quals té una relació excel·lent i es posa al dia de les últimes novetats.

En definitiva, Pablo i Johanna han aconseguit que la infanta tingui una vida social lluny de la marcada per la institució. Una vida molt més normal i propera de la qual està gaudint plenament.

➡️ Gent

Més notícies: