Muntatge de Mariló Montero seriosa amb unes arracades de diamants, Diego Arrabal parlant i un mall de jutge

GENT

Diego Arrabal confessa tota la veritat en perdre el judici contra Mariló Montero

Diego Arrabal es pronuncia a YouTube sobre la sentència pel seu judici contra Mariló Montero. Moment que ha aprofitat per fer una sèrie d'aclariments

Diego Arrabal ha tornat al seu canal de YouTube per explicar tota la veritat sobre el seu sonat enfrontament legal contra Mariló Montero. Declaracions que s'han produït després de conèixer que tant ell com el seu company Gustavo González han perdut la batalla contra aquesta coneguda presentadora de televisió.

Fa tot just unes hores, el jutge ha condemnat aquests dos paparazzis per unes fotografies que es van publicar fa nou anys. S'hi podia veure la comunicadora en topless mentre gaudia de les seves vacances de Setmana Santa a Bora Bora amb una amiga.

Muntatge de Gustavo González seriós davant d'un micròfon vermell i Diego Arrabal seriós amb una americana de quadres i una camisa blava
Diego Arrabal i Gustavo González han estat condemnat a deu mesos de presó | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Tal com ha transcendit, Diego Arrabal i el seu company han estat declarats culpables per un delicte de “revelació de secrets”. A més, han estat condemnats a deu mesos de presó, a pagar una multa de sis euros diaris durant vuit mesos i a fer-se càrrec de les costes judicials.

Ara, i després de conèixer aquesta sentència, el paparazzi ha tornat al seu canal de YouTube per explicar tota la veritat sobre aquest cas mediàtic. Després d'ensenyar el comunicat oficial que ha emès Montero en conèixer aquesta sentència, l'excol·laborador de televisió ha volgut pronunciar-s'hi.

El primer que ha volgut deixar clar Diego Arrabal és que ells no han fotografiat ningú. Segons ha confirmat ell mateix, han estat condemnats per revelació de secrets pel simple fet d'exercir d'intermediaris entre la persona que va captar les imatges i la premsa.

Plànol curt de Mariló Montero a l'esdeveniment organitzat per Moët & Chandon Effervescence per celebrar el Nadal, a 30 de novembre de 2022, a Madrid
Diego Arrabal respon Mariló Montero a través de YouTube | Europa Press

A més, ha assegurat que a la gran majoria d'aquestes instantànies es podia veure Mariló fent diverses activitats per Bora Bora. D'aquesta manera, ha confirmat que eren molt poques les fotografies en topless i que ni tan sols van arribar a veure la llum.

"Em crida molt l'atenció que la justícia digui que no es pot publicar una foto d'una persona pública a un lloc públic", ha dit Diego Arrabal amb indignació.

D'una altra banda, el youtuber ha assegurat que les fotos no van passar de mà en mà tal com s'havia dit fins ara. "Això ha quedat provat que no és cert", ha matisat el paparazzi.

Diego Arrabal respon a Mariló Montero després de ser condemnat a deu mesos de presó

Durant la seva última intervenció de YouTube, Diego Arrabal ha deixat clar que aquesta sentència no només els afecta a ell i a Gustavo González, sinó també a "tota la premsa":

"El titular és «Diego Arrabal i Gustavo González, a la presó», però en realitat és un tema que toca de ple tota la premsa. Toca de ple la llibertat de premsa".

I encara que assegura que les lleis es poden “manipular” o “interpretar de moltes maneres”, el paparazzi està convençut que això és un pas enrere en aquest aspecte.

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023
Diego Arrabal assegura que aquesta sentència 'toca de ple la llibertat de premsa' | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Tal com dicta la sentència de la Secció Tercera de l'Audiència Provincial de Barcelona, Diego Arrabal i Gustavo González han estat condemnats a deu mesos de presó. A més a més, hauran de pagar una multa de sis euros diaris durant vuit mesos.

Però això no ho és tot. També han estat inhabilitats “per a l'exercici del dret de sufragi passiu pel temps de la condemna”. Una imposició que també els prohibeix exercir “qualsevol activitat relacionada amb la de les agències de premsa pel mateix període”.

I encara que, en un principi, Mariló Montero demanava sis anys de presó i una indemnització de 265.000 euros, finalment la justícia s'ha decantat per la sentència esmentada.

Per la seva banda, la presentadora i el seu equip legal ja s'hi han pronunciat. I ho han fet mitjançant un comunicat que han enviat a tots els mitjans de comunicació:

"Aquesta condemna és un pas molt important per tallar una actuació dels anomenats paparazzis, que vulnera el dret a la intimitat de forma inadmissible.[…]Mariló celebra aquesta sentència com una fita històrica que s'ha pogut aconseguir fruit del seu esforç personal i de la seva fe en la Justícia".