Fotomuntatge de la Infanta Cristina amb una imatge de Barcelona de fons
GENT

La Infanta Cristina il·lusionada a Barcelona: tots els detalls de la seva nova vida

La Infanta Cristina es farta de plorar per Iñaki Urdangarin i refà la seva vida a la ciutat comtal: tot el que se sap

La Infanta Cristina està vivint el seu millor moment. Després del patiment en veure que Iñaki Urdangarin marxava amb una altra dona a ulls de tot Espanya, la filla dels Reis emèrits ha renascut.

El cert és que la infanta Cristina ha passat d'amagar-se a casa seva a Ginebra a tenir l'agenda plena d'actes. I sens dubte que una de les seves ciutats preferides és Barcelona. On, segons Vanitatis, viatja cada quinze dies.

La Infanta Cristina s'ha après al detall el lema de Shakira i ha decidit no lamentar-se més. Tal com diu la colombiana "les dones ja no ploren", per aquest motiu, la cunyada de Letícia ha decidit viure al màxim la seva nova vida a la ciutat comtal.

La nova vida de la Infanta Cristina a Barcelona

Tal com anuncia el mitjà esmentat anteriorment, l'agenda de la Infanta Cristina és plena de gom a gom. Si bé és cert que encara viu a Ginebra, passa gran part del seu temps a Barcelona. On a més viu el seu fill Pablo Urdangarin.

I és que Cristina no falta a cap partit del seu fill quan juga a la capital catalana. Tant és així, que aquest dijous 29 de febrer estarà de nou a Espanya per animar Pablo Urdangarin a la seva trobada del Fraikin Granollers contra l'Abanca Ademar de León.

La veritable relació de la Infanta Cristina amb la família Zott

Un dels plans favorits de mare i fill és anar a sopar junts al restaurant Upper Diagonal. Tot i això, la Infanta Cristina es deixa veure poc públicament, ja que prefereix passar desapercebuda. Especialment de la premsa del cor.

Muntatge a primer pla de la infanta Cristina amb rostre neutre, Johanna Zott amb una gorra grisa i Pablo Urdangarin amb l'equipació del Granollers

Vanitatis afirma que la germana del rei Felip prefereix reunir-se amb els seus amics a casa seva. Sobretot a la residència de la família Zott, els pares de Johanna, la xicota de Pablo Urdangarin. I és que segons sembla, la Infanta Cristina hi tindria una molt bona relació.

Els sogres de Pablo Urdangarin viuen en una casa preciosa a Esplugues de Llobregat, molt a prop d'on vivia Shakira. Es tracta d'una enorme residència amb un gran jardí i unes magnífiques vistes. D'aquesta manera, la infanta Cristina sol passar hores gaudint de la seva companyia.

➡️ Gent

Més notícies: