Pablo Urdangarin somrient en primer pla
GENT

Pablo Urdangarin, molt feliç després de la decisió que ha pres la infanta Cristina

Pablo Urdangarin ha sentit el suport de la seva mare en un dels moments més importants de la seva carrera professional

Pablo Urdangarin no pot estar més content després de conèixer quina ha estat l'última decisió que ha pres la seva mare. Segons sembla, la infanta Cristina no ha tingut cap problema a fer les maletes per un motiu molt especial.

Aquest dimarts, 3 d'octubre, el jove s'ha convertit en una de les peces clau del darrer enfrontament esportiu. I és que durant aquesta jornada, la plantilla de Granollers ha competit contra el rival històric: el Barcelona.

No hi ha cap dubte que aquest esperat derbi ha estat molt especial per a Pablo Urdangarin i la resta dels seus companys. Per això, la seva mare no s'ho ha volgut perdre per res al món.

Tant és així que, sense pensar-s'ho dues vegades, la filla petita de l'emèrit ha viatjat fins a Barcelona per donar suport al seu fill durant el seu darrer partit d'handbol.

Imatge de Pablo Urdangarin dins una porteria mirant a càmera
Pablo Urdangarin i els seus companys s'han enfrontat a un dels seus rivals més grans | GTRES

Tot i que, tal com ha transcendit, la infanta no ha estat sola. Segons es pot veure a les imatges d'aquest partit, tant Johanna Zott com la mare de la jove també han estat presents en aquesta cita esportiva important.

Pablo Urdangarin, molt proper amb la seva mare: ha viatjat fins a Barcelona per donar-li suport

Pablo Urdangarin sempre ha comptat amb el suport de la seva mare. Tot i això, aquest dimarts, 3 d'octubre, el jove s'ha emportat una molt bona sorpresa. I és que, una vegada més, la infanta Cristina ha demostrat que faria qualsevol cosa pels seus fills.

Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de traslladar-se des de Ginebra a Barcelona per presenciar el darrer partit del fill amb els colors del Granollers.

Tal com es pot veure a les instantànies d'aquesta jornada, la mare de Pablo Urdangarin s'ha assegut a primera fila per no perdre's cap detall.

Muntatge amb les cares de la Infanta Cristina i Pablo Urdangarin
La infanta Cristina viatja fins a Barcelona per donar suport a Pablo Udangarin | GTRES, e-noticies.cat

Des d'allà, Cristina de Borbó no ha parat de donar suport al seu fill i la resta dels seus companys d'equip. A més, durant el partit s'ha produït un moment molt còmplice entre ells.

I és que, en un moment donat, Pablo Urdangarin s'ha acostat a la seva mare per donar-li la mà en senyal d'amor i afecte. A més, i per si no n'hi hagués prou, tots dos s'han dedicat uns somriures tendres.

Tanmateix, l'exdona d'Iñaki Urdangarin no ha estat l'única que no ha volgut perdre's aquest moment per res al món. Johanna Zott i la seva mare també han acudit a aquest esdeveniment important en senyal de suport al jove.

Situació que, com ja hem pogut veure, s'ha produït més d'una vegada. Sense anar més lluny, fa tan sols uns dies, la parella i la sogra de Pablo Urdangarin també hi van ser presents durant el seu anterior enfrontament esportiu.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Johanna Zott i la seva mare també hi han estat presents | Europa Press

En aquesta ocasió, i igual que Cristina, les dues dones s'han assegut també a primera fila. Això sí, una mica allunyades de la germana de Felip VI.

D'aquesta manera, malgrat les circumstàncies, hem pogut ser testimonis d'un moment històric: la primera trobada entre la mare i l'actual sogra de Pablo Urdangarin. Encara que totes dues ja havien anat a veure un partit del jove, no ha estat fins ara quan han coincidit en públic.

Ara bé, aquesta trobada ha estat una mica complicada per als diferents mitjans de comunicació, ja que cap d'ells ha aconseguit captar una fotografia d'aquestes tres dones.

Tot apunta que, ara com ara, les famílies de Pablo Urdangarin i Johanna Zott han decidit guardar les distàncies. Malgrat ser coneixedores de la seva història i d'estar encantades amb aquesta situació.