Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades

Irene Urdangarin fa el primer pas: quan comença la seva feina a la Creu Roja

Irene Urdangarin ha decidit fer tasques de voluntariat

Irene Urdangarin va complir la majoria d'edat fa uns mesos i, a més, va acabar els estudis de Batxillerat. Per aquest motiu, es troba en un moment transcendental de la seva vida, ja que ha de decidir quin rumb voleu prendre. Sí, què vol fer, què vol estudiar...

Irene Urdangarin el que sembla que té més clar és que vol dedicar un temps a exercir el voluntariat. Segons s'ha revelat, ho farà de la mà de la Creu Roja.

La revista ¡Hola!, ha publicat ja en exclusiva quan la jove començarà la seva tasca amb aquest moviment humanitari, que opera a tot el món.

Irene Urdangarin ja sap quan començarà la tasca de voluntariat

Irene Urdangarin, en principi, havia decidit que volia estudiar Administració d'Empreses i Gestió Hotelera a l'EHL Hospitality Business School. No obstant això, ara s'ha fet enrere. Considera que necessita temps per pensar bé què fer amb la formació i per on encaminar-la.

El que sí que se sap és que es prendrà un any sabàtic per reflexionar i també per seguir el camí que el seu germà Juan va fer al seu moment. Com aquest, ha decidit que vol exercir de voluntària.

Per això, com ha publicat Hola!, hagi estat ara en un lloc transcendental. Se l'ha vist a la seu a Ginebra de la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i la Medialuna Roja.

La seva visita a aquest lloc ha estat per rebre informació i assessorament de la destinació a què vol anar per ajudar en projectes humanitaris. De moment, sembla que estudia tres opcions: Moçambic, Cambodja i l'Índia, que va ser on va ser el seu germà gran. Tot i això, encara no s'ha decantat per cap en concret.

El que sí que ha transcendit és el moment en què iniciarà aquesta tasca, que espera que l'enriqueixi molt en l'àmbit personal. Segons aquest mitjà, Irene ha pensat que començarà a desenvolupar aquesta tasca una vegada que passin les festes nadalenques. Aquest serà l'instant en què decideixi fer un pas molt important que canviarà la seva vida per sempre.

Irene Urdangarin: altres reptes que té al davant aquest any sabàtic

Irene Urdangarin, igual que la seva cosina Leonor, està generant molt d'interès. I és que hi ha curiositat per saber què està fent ara en el dia a dia i fins i tot si té altres plans per dur a terme aquest any sabàtic.

A Així és la vida, a través de Makoke, s'ha descobert que la filla de la infanta Cristinapassarà durant aquests mesos part del seu temps a Madrid. Quan sigui a la capital viurà amb la seva àvia Sofia i amb la seva germana, Irene de Grècia, al Palau de la Zarzuela. Encara més, fa uns dies se les va poder veure a les tres dinant en un restaurant de l'esmentada ciutat.

Muntatge d'Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia
Irene Urdangarin passarà temporades amb la seva àvia a Madrid | GTRES, e-noticies.cat

Irene Urdangarin, de la mateixa manera, no vol deixar parada completament la seva formació. Per això, suposadament, té intenció d'aprofitar aquest temps per estudiar alemany, ampliant així els coneixements idiomàtics. És clar, perquè és conscient que això pot ser beneficiós per al seu futur professional.

Fotografia de Irene Urdangarin caminant en arribar a l'aeroport de Ginebra, Suïssa
Irene Urdangarin té diversos propòsits més per a aquest any | Europa Press

N'hi ha més? Sí, la noia també compta amb un altre pla que vol dur a terme com més aviat millor. Exactament, el seu propòsit és treure's el carnet de conduir, com també han fet els germans.

Vaja, que Irene, tot i no iniciar els seus estudis universitaris, posseeix sobre la taula diversos reptes i projectes. No vol quedar-se de braços plegats, prefereix treure-li el màxim rendiment possible a aquest any sabàtic.

Caldrà esperar per veure si aconsegueix complir tots els objectius que s'han marcat fins ara.