Imatge d'Edmundo Arrocet, feliç, en una estació de tren a Màlaga el 2020
GENT

Edmundo Arrocet confirma com es va comportar Alejandra Rubio amb María Teresa Campos

Edmundo Arrocet ha confessat, a través de la seva última entrevista, com era la relació entre àvia i neta

Edmundo Arrocet no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de confessar com es va comportar, en el passat, Alejandra Rubio amb la seva àvia, María Teresa Campos. Declaracions que han vist la llum aquest dimecres, 4 d'octubre, a través de la seva última entrevista.

Després de mesos allunyat del focus mediàtic, l'humorista ha decidit trencar el seu silenci a través d'una exclusiva per a la revista Diez Minutos.

Primer pla d'Edmundo Arrocet amb rostre seriós durant la premiere 'El Aguafiesta' a Madrid el 2023
Edmundo Arrocet trenca el seu silenci a través d'una exclusiva per a 'Diez Minutos' | GTRES

Edmundo Arrocet hi ha parlat, entre altres coses, de com va ser la seva relació amb aquesta mítica presentadora de televisió. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de les seves declaracions han estat les paraules que ha dedicat a Alejandra Rubio.

I és que l'actor no ha volgut deixar passar l'ocasió per explicar públicament com es comportava la 'influencer' amb la seva àvia. Una cosa que ell mateix va poder comprovar durant els sis anys que va durar la relació sentimental amb Teresa.

Edmundo Arrocet confirma com es va comportar Alejandra Rubio amb la seva àvia:la visitava amb freqüència

Aquest dimecres, 4 d'octubre, Edmundo Arrocet s'ha pronunciat per primera vegada després de la mort de Maria Teresa Campos. I ho ha fet a través d'una exclusiva per a la revista Diez Minutos.

Durant aquesta xerrada, l'humorista ha parlat, com mai abans, sobre tots els membres d'aquest mediàtic clan. De fet, després de totes les crítiques que ha rebut per part de les Campos, no ha tingut objeccions a fer una confessió inesperada.

Segons ha revelat Bigote Arrocet, durant la seva relació amb Teresa, tant Terelu com Carmen no van estar tan pendents de la seva mare com diuen. “En sis anys, Terelu va anar a casa seva unes 10 vegades i Carmen ni això”.

Muntatge d'Alejandra Rubio amb Edmundo Arrocet amb el rostre seriós
Edmundo Arrocet torna a donar la cara per Alejandra Rubio | GTRES, e-noticies.cat

Tot i això, també ha volgut deixar molt clar que no pot dir el mateix d'Alejandra Rubio. La col·laboradora de televisió i el seu cosí, José María Almoguera, “sí que anaven” sovint a visitar la seva àvia.

A més, i després de tots els rumors que es van generar sobre la seva història d'amor, Edmundo Arrocet no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'aclarir tots els dubtes. “Teresita volia que ens caséssim perquè a mi em quedés una pensió”.

D'una altra banda, l'humorista també s'ha volgut defensar de totes les acusacions que s'hi han abocat. Sobretot les relacionades amb temes econòmics. "Sempre que anàvem de viatge, ho pagava jo tot", ha confirmat, molt indignat.

Malgrat la seva complicada relació amb la matriarca de les Campos, Edmundo Arrocet ha assegurat que encara l'estima i la respecta. Tot i que l'amor entre ells va marxar fa quatre anys, encara no ha aconseguit assimilar la mort de la presentadora.

Edmundo Arrocet rep un nou atac de les Campos: “És el pitjor que li ha passat a la meva mare”

Aquest dimarts, 3 d'octubre, només un dia abans de la publicació de l'entrevista, Edmundo Arrocet va tornar a rebre un nou atac per part d'aquest clan. En aquesta ocasió, però, va ser Carmen Borrego qui va fer un pas endavant.

Durant aquesta emissió de Vamos a ver, la filla de Teresa va tornar al focus mediàtic per convertir-se en la nova col·laboradora d'aquest programa presentat per Joaquín Prat. Tot i això, el seu debut no va estar exempt de polèmiques.

I és que, encara que va intentar passar el primer dia tan tranquil·la com fos possible, no va ser possible. De fet, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de criticar Edmundo Arrocet: “És el pitjor que li ha passat a la meva mare”.

Carmen Borrego com a col·laboradora de Anem a Veure a Telecinco
Carmen Borrego torna a criticar Edmundo Arrocet | Mediaset

A més, i en relació amb les últimes declaracions que veurien la llum, Carmen va voler deixar clara una cosa. “No crec que tingui res de dolent a dir de la meva mare, perquè la meva mare mai no ho ha dit d'ell”.

Finalment, i abans de seguir amb el programa, Borrego va amollar una bomba inesperada sobre Edmundo Arrocet. I és que, segons ella, “durant aquests darrers mesos, no s'ha preocupat per la meva mare”.

“Però tampoc li donaré tota la culpa a ell, perquè si ho hagués fet, tampoc hauria estat ben rebut”, va sentenciar la col·laboradora.