Muntatge de fotos de les instal·lacions de TV3 amb una imatge de Cristina Riba al costat difuminada i interrogants
GENT

La coneguda i jove presentadora de TV3 que va néixer a una hora amb cotxe de Barcelona

Cristina Riba, la popular presentadora de TV3, és una de les cares més conegudes de la cadena catalana

Cristina Riba és una de les cares més conegudes de TV3. La seva vida personal no ha sortit gaire a la llum, però sí que s'ha pogut saber una mica més sobre els seus orígens. La periodista va néixer a una de les ciutats més poblades de la Catalunya Central.

Tot just una hora amb cotxe de Barcelona, la capital del Bages va veure néixer i créixer una de les comunicadores catalanes més consolidades. Cristina Riba va néixer a Manresa, una ciutat que se situa a uns 65 quilòmetres de la capital. La distància amb cotxe és d'una hora, ja que l'única manera d'arribar-hi és a través d'una carretera nacional.

Imatge de Cristina Riba a TV3

Cristina Riba va forjar la seva carrera a Barcelona

Després de passar la seva infància a Manresa, la jove periodista va decidir marxar a estudiar a Barcelona. Allà es va matricular a la UAB i es va llicenciar amb èxit en periodisme, la professió que li ho ha donat tot. Els seus inicis en el món de la comunicació van començar a donar els seus fruits ben aviat.

El programa Volta i Volta de Rac1 va ser el tret de sortida a una carrera que ha aconseguit molts èxits. Seguidament, es va estrenar com a productora del programa Problemes domèstics i va estar al capdavant del mateix fins l'any 2003.

Després, Nova York l'esperava per viure una de les experiències més intenses de la seva vida. Des d'allà es va convertir en la corresponsal del programa L'hora del pati, també de Rac1. Però la seva etapa en una de les ciutats més populars del planeta no va acabar allà.

Imatge d'Artur Peguera i Cristina Riba a la celebració del 20è aniversari del programa d'humor 'APM'.

Anys després, Cristina Riba va tornar per seguir com a reportera i corresponsal d'altres mitjans de comunicació. L'any 2017, obté un lloc fix al TN Vespre de TV3, el qual presenta juntament amb el també popular periodista Ramon Pellicer. Molt més a prop de la seva Manresa natal.

Cristina Riba i la seva història d'amor a TV3

Cristina Riba els li ho deu tot a TV3: feina i amor. I és que després de quedar-se vídua, la catalana va trobar l'amor en un company de feina. Es tracta d'Artur Peguera, un periodista esportiu divorciat que ha tornat a confiar en les relacions de parella gràcies a ella.

Tots dos coneixen bé les adversitats de la vida, per la qual cosa no dubten a celebrar tot allò bo que els uneix. Una història d'amor dins i fora de les pantalles que continua creixent malgrat el pas del temps.

➡️ Gent

Més notícies: