Muntatge d'Olga Moreno somrient amb la mà a la barbeta, Antonio David Flores seriós amb una gorra blava i un cor trencat

GENT

Olga Moreno compleix la promesa que va fer després de trencar amb Antonio David Flores

Després d'assabentar-se de la suposada infidelitat del seu exmarit, Olga Moreno va prendre la decisió d'allunyar-se tant com va ser possible de la polèmica

El nom d'Olga Moreno ha tornat a sortir a la palestra, i tot gràcies a l'estrena de la nova edició de Supervivientes. Reality que va suposar un abans i un després a la seva vida, ja que, després d'aconseguir la victòria, va veure com el seu matrimoni amb Antonio David Flores es trencava en mil trossos.

Ara bé, lluny de continuar alimentant aquest conflicte dins de la pantalla petita, l'empresària va fer una promesa al pare de la seva filla: desapareixeria de la televisió. Pacte que ha complert fins avui.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat i Olga Moreno amb rostre somrient
Olga va prometre al seu exmarit que mai no en parlaria a la televisió | e-noticies.cat, Europa Press

Durant els més de 20 anys que va estar al costat del youtuber, Olga Moreno va ocupar un discret segon pla. Posició que el 2021 va decidir abandonar per convertir-se en una de les concursants de Supervivientes.

Fins ara, havien estat comptades les ocasions en què la sevillana havia parlat públicament o s'havia assegut en un plató de televisió. Tanmateix, durant la seva estada als Cayos Cochinos, va aconseguir convertir-se en una de les grans protagonistes del format.

Tant és així que Olga Moreno va aconseguir la victòria i es va embutxacar els 200.000 € del premi. No obstant això, després de posar fi a aquesta aventura, l'empresària va patir un dels pitjors revessos de la seva vida.

Captura de 'Supervivientes' amb Carlos Sobera pujant el braç d'Olga Moreno com a guanyadora i Gianmarco Onestini trist4e
Després de la final de 'Supervivientes', la vida d'Olga va canviar completament | Mediaset

Només uns mesos després es va assabentar que Antonio David Flores havia començat una relació amb Marta Riesco. Afer que va sorgir quan encara era a Hondures i que va veure la llum gràcies a unes imatges que es van publicar a finals de 2021.

Després de conèixer tots els detalls sobre la suposada infidelitat del seu marit, Olga Moreno va decidir allunyar-se de la polèmica. A més, va prometre que no tornaria a asseure's en un plató de televisió, decisió que ha dut a terme fins avui.

Olga Moreno ha complert el pacte que va fer al seu exmarit després de la seva ruptura

Pel benestar de la seva filla, Olga Moreno va deixar molt clar que mai no parlaria malament d'Antonio David Flores en un plató de televisió. Pacte que ha dut a terme després de prendre la dura decisió de no tornar a participar en cap format de la pantalla petita.

Tanmateix, malgrat que va prometre que desapareixeria de la televisió, poc temps després d'assabentar-se de la suposada infidelitat del youtuber, l'empresària sevillana va trencar el silenci. I ho va fer a través d'una entrevista per a Semana.

Olga Moreno amb rostre somrient
Olga Moreno va parlar de la seva ruptura amb Antonio David en una revista | Instagram, @olgamorenooficial

A més de confessar que es va sentir "traïda i decebuda", Olga Moreno no va tenir objeccions a assenyalar Marta Riesco com la principal responsable del fracàs del seu matrimoni.

"Ell em demana que ens separem i jo ho atribueixo que està completament destruït pel documental de la seva exdona". Però la seva opinió va canviar quan es van publicar unes fotos del marit sortint de casa de Marta. "Aquell dia em cau el món a sobre".

No obstant això, encara que se sent "decebuda amb ell com a marit", Olga Moreno ha intentat mantenir una relació cordial amb Antonio David Flores. I tot pensant en el benestar de la filla en comú.

Muntatge a primer pla d'Antonio David Flores amb una camisa blanca i Rocío Flores amb un vestit de flors
Olga no s'ha oposat mai que Antonio David i Rocío passin temps amb la seva filla | e-noticies.cat

Després de posar fi al seu matrimoni, l'empresària també li va assegurar que no tindria cap problema amb la custòdia de la petita Lola. Una cosa que hem pogut comprovar durant tot aquest temps, ja que mai no s'ha oposat que la seva filla Lola passi temps amb el seu pare i els seus germans.

Ara bé, la suposada infidelitat del youtuber no va ser l'únic problema que va perjudicar el seu matrimoni. Mentre Olga Moreno era a Supervivientes 2021, l'exdona d'Antonio David Flores va decidir trencar el seu silenci després d'anys allunyada dels mitjans.

A través de la seva primera sèrie documental, Rocío Carrasco va explicar públicament l'infern que, segons ella, havia hagut de viure durant el seu matrimoni amb el youtuber. Però l'excol·laborador de televisió no va ser l'única víctima de l'hereva universal de 'La más grande'.

La protagonista d'aquesta producció audiovisual tampoc va tenir objeccions a assegurar que Olga Moreno va ser còmplice d'Antonio David durant tots els anys que va estar al seu costat.

➡️ Gent

Més notícies: