Primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós a la Passarel·la Cibeles

Marta Riesco confessa si realment es va entremetre en el matrimoni d'Olga Moreno

Marta Riesco explica tota la veritat sobre el divorci d'Antonio David i Olga

Marta Riesco per fi ha explicat tota la veritat sobre un dels temes que més l'han perseguida durant els darrers dos anys. Després que molts asseguressin que havia estat ella la responsable de la separació d'Olga Moreno i Antonio David, ha decidit pronunciar-s'hi.

A finals de 2021, i després de la victòria de la sevillana a Supervivientes, el matrimoni va anunciar la seva ruptura. Després de 20 anys junts, aquests dos personatges de la premsa social van decidir separar les seves vides en sortir a la llum una informació inesperada.

Olga Moreno i Antonio David Flores asseguts al plató del 'Deluxe'
El matrimoni es va separar després de 20 anys de relació | Mediaset

Segons sembla, mentre Olga Moreno era a Hondures, Marta Riesco i Antonio David Flores van començar la seva història d'amor. N'és una prova les imatges que van veure la llum en aquell moment.

Com calia esperar, i després de trencar la seva relació, l'empresària no va trigar a explicar la seva versió a diversos mitjans de comunicació del nostre país.

"Aquell dia em cau el món a sobre. No em mereixo el que m'ha passat", va assegurar Moreno durant la seva entrevista per a Semana. A més, i després de confessar que es va sentir "traïda i decebuda", no va dubtar a assenyalar Marta Riesco com la culpable d'aquesta situació.

Ara, dos anys després d'aquesta polèmica, l'exreportera de El programa de AR s'hi ha pronunciat. Ha volgut aclarir el suposat paper que va tenir ella en aquesta separació produïda a finals de 2021.

Marta Riesco confessa tota la veritat: "Jo no em vaig posar al mig"

Marta Riesco ha tornat a parlar clar i net sobre el polèmic divorci d'Antonio David Flores i Olga Moreno. Durant aquests anys, s'ha especulat amb la possibilitat que va ser ella qui va acabar amb el matrimoni, cosa que ha volgut negar del tot.

El darrer mes d'abril la comunicadora va acudir a les seves xarxes socials per anunciar que, després d'un any i mig junts, la seva relació amb l'exguàrdia civil s'havia acabat definitivament.

Primer pla de Marta Riesco al photocall de 'Transformers'
Marta Riesco assegura que ella no es va posar al mig del matrimoni | GTRES

Des d'aleshores, Marta Riesco no ha parat de compartir amb tots els seus seguidors de les xarxes socials alguns detalls de com ha estat la seva relació amb el youtuber.

Ara, i després dels últims desvergonyiments que ha patit per part de la seva exparella, la periodista ha volgut aclarir una polèmica que l'ha estat perseguint dos anys. Tal com ha assegurat, ella no es va "posar mai al mig" del matrimoni format per Antonio David i Olga.

No obstant això, i malgrat que va assegurar que "la pròxima vegada que parli, serà a cop d'exclusiva", Marta Riesco ha volgut explicar públicament la seva versió dels fets.

Durant un directe de Twitter, la comunicadora ha parlat clar i net sobre aquest tema. Segons ha recordat, en aquell moment, es deia que Flores "tenia un matrimoni de 22 anys amb una dona a qui va deixar perquè el seu matrimoni estava trencat, però per mi".

Un argument que Marta Riesco no ha trigat a desmentir: "Jo no vaig trencar res, perquè aquell matrimoni era una pantomima. Però la gent pensa que jo em vaig posar al mig, que vaig deixar l'altra dona destrossada i que soc una gran malparida".

Marta Riesco sentencia la imatge d'Olga Moreno

Durant la seva intervenció telefònica al canal de Twitch de Javi Oliveira, Telesalseo, Marta Riesco no va tenir objeccions a l'hora de compartir què pensa realment sobre Olga Moreno.

Per això, després de confessar que troba a faltar la família del seu ex, no li va tremolar la veu en assegurar que, la sevillana és "moltíssim més dolenta" que Rocío Flores.

Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Marta Riesco serioses
Marta Riesco carrega contra Olga | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

"Ni una és tan bona, ni l'altra és tan filla de p***. És més, segurament, arribi el moment en què es girarà la truita", va apuntar Marta Riesco a continuació.

A més, la comunicadora va assegurar que, durant tot el temps que va durar la relació amb Antonio David Flores, va rebre diversos menyspreus per part de la guanyadora de Supervivientes 2021.