Muntatge de Rosa Benito somrient en un photocall i Amador Mohedano amb el rostre neutre

GENT

Rosa Benito afirma que Amador Mohedano és el culpable del seu últim contratemps

Rosa Benito posa Amador Mohedano al punt de mira per justificar el seu retorn a Telecinco i evitar així les crítiques

Rosa Benito ha establert les bases del seu retorn a Telecinco i sembla que Amador Mohedano té un paper protagonista. En teoria, la seva incorporació a la cadena és per l'estrena de Supervivientes, però això podria canviar. Sobretot, perquè Benito ha emprès una guerra contra el seu exmarit que ja ressona a les xarxes socials.

Per a molts, es tracta d'una estratègia de Rosa per guanyar notorietat i així assegurar-se el seu lloc a ¡De Viernes!. Atès l'enrenou que el seu retorn a Telecinco ha causat, la col·laboradora s'ha cobert l'esquena justificant el canvi d'opinió respecte a Mediaset. Per això, ha afirmat que els deutes que encara arrossega d'Amador han estat els causants que torni a televisió.

Rosa Benito culpa Amador Mohedano: els deutes del seu exmarit l'han obligada a tornar a Telecinco

Rosa Benito sorprenia tothom convertint-se en el nou fitxatge de ¡De Viernes!. Després de mesos esclatant contra Telecinco, la que va ser perruquera de Rocío Jurado tornava com si no hagués passat res.

Les crítiques no van trigar a fer-se sentir i, davant d'això, ha canviat d'estratègia culpant directament Amador Mohedano. Rosa afirma que Amador és el culpable del seu darrer contratemps, és a dir, de la seva tornada a Telecinco. Segons ha pogut saber JuanjoVlog, estaria justificant el seu retorn fent al·lusió als deutes que encara arrossega del seu exmarit.

Rosa Benito asseguda al plató del programa 'Xente Marabillosa' de la televisió gallega; ella porta un vestit vermell i apareix amb rostre seriós
Rosa Benito justifica el seu retorn a Telecinco fent esment als deutes d'Amador | CRTVG

"Rosa Benito va dient que ha acceptat l'oferta de Telecinco perquè encara té deutes per pagar de les que va deixar Amador", va explicar el youtuber. Però a quins deutes es refereix Rosa? Fa temps, la col·laboradora va descobrir la delicada economia en què es trobava el matrimoni.

La mala gestió d'Amador va provocar una infinitat de deutes que Rosa va intentar pagar amb la seva feina a Sálvame. Entre elles, problemes amb la Seguretat Social o l'impagament de les factures de la nau que Rocío el va deixar en herència. La col·laboradora va arribar a dir que estava “arruïnada”.

Ara, la mare de Chayo ha tornat a esmentar els deutes per cobrir-se les espatlles i justificar aquest contratemps inesperat que suposa la seva tornada. L'actitud de Rosa ha estat censurada per Juanjo, que no ha trigat a desmentir la seva versió.

Rosa Benito contres les cordes: "No és cert que encara queden deutes"

Els intents de Rosa de buscar justificació al seu canvi d'opinió amb Telecinco no han sortit com ella esperava. Ara més que mai, el qualificatiu que Rocío li va adjudicar al seu documental anomenant-la "arlequí", cobra més sentit que mai.

Les crítiques continuen sent una constant i, per això, va decidir desviar l'atenció sobre ella posant el focus en Amador. Sense que ell s'hagi pronunciat sobre la nova feina de la seva exdona, aquesta ha tornat a ressuscitar la seva antiga guerra.

Amador Mohedano seriós amb un vestit negre i corbata de ratlles al costat de Rosa Benito somrient amb una papallona brillant a la jaqueta negra
Segons Juanjo, Rosa no ha de fer front a cap deute d'Amador | Europa Press

Ara bé, el youtuber coneix de primera mà la situació real de l'exrepresentant i s'aventurava a desmentir Rosa. "No és cert que encara queden deutes", confessava Juanjo, defensant Amador de la campanya de desprestigi que, segons ell, ha emprès contra el seu exmarit.

Segons la seva opinió, no hi ha cap deute d'Amador a què Rosa hagi de fer front. De fet, la revista Semana va publicar al seu dia que la col·laboradora ho havia pogut pagar tot després de vendre l'àtic de Chipiona i la nau que va heretar de la seva cunyada.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Rosa continua culpant Amador dels seus problemes | GTRES

L'únic, i no menys important, és aquell que l'exrepresentant té amb Hisenda. Sobre aquest, Rosa es va pronunciar al seu dia enviant-li tot el seu suport. "És el pare dels meus fills i el respecto, és un home a qui jo he adorat", va començar dient.

"Se'n surt, quan hi ha salut, se'n surt, t'ho dic jo", va afegir donant ànims al seu exmarit. Per això, no s'entén que ara esclati contra ell i l'acusi de ser la raó del seu retorn a Telecinco.

➡️ Gent

Més notícies: