Olga Moreno plorant a 'Supervivientes 2021'

Olga Moreno torna a derrotar Rocío Carrasco als jutjats: què ha passat

Olga Moreno no haurà de pagar res a Rocío Carrasco

Olga Moreno estava espantada perquè Javier Vasallo, l'advocat de Rocío Carrasco, va redactar “una demanda milionària” que ningú esperava. Quan estava amb Antonio David Flores, Olga Moreno es va asseure al Sábado Deluxe i va parlar de Rociíto, però no va revelar cap secret íntim. El jutge així ho considera, per això ha desestimat el recurs que va interposar Carrasco després de perdre contra la seva gran rival.

El periodista Jesús Manuel Ruiz ha revelat que Rocío Carrasco ha perdut per tercera vegada contra l'Olga, que estava molt preocupada. Rocío li demanava una indemnització quantiosa, a més de pagar el cost del procés judicial. Ara tot això va a càrrec de Carrasco, que se n'ha adonat que la batalla està completament perduda.

Rocío, quan treballava a Telecinco, va assegurar que arribaria fins al final perquè sentia que Moreno havia vulnerat els seus drets. Hem descobert que no és així, almenys això és el que pensa el responsable del Jutjat de Primera Instància número 5 de Madrid.

Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
Rocío Carrasco travessa un moment delicat | Mediaset

Ja hi ha tres sentències i Rociíto no té marxa enrere: la guerra ha acabat i ella l'ha perduda.

Carrasco insisteix que l'entrevista d'Olga Moreno va vulnerar el dret a l'honor ia la intimitat, però les autoritats en tenen una altra opinió. Consideren que la filla de Rocío Jurado ha participat en el joc del cor, per tant ningú ha fet malbé la seva imatge.

Olga Moreno parlant en un plató de televisió amb cara de preocupació
Olga Moreno ha estat força preocupada | Mediaset

Olga Moreno ha estat a punt de perdre-ho tot

Olga Moreno estava realment preocupada, tant que Rocío Flores va trucar a la seva mare per demanar-li que retirés la demanda. Ella no va despenjar el telèfon perquè pensava que estava alliçonada per Antonio David Flores. Tot això va succeir durant la primera part del documental Contar la verdad para seguir viva.

Rocío demanava a Moreno 150.000 euros i pensava que la derrotaria, però després va signar un contracte amb Telecinco. Va començar a vendre capítols molt privats de la seva vida i el jutge considera que ara no té sentit exigir certes coses.

Carrasco ha estat la primera a parlar dels seus fills, per això no pot demanar ningú per fer el mateix.

Jesús Manuel Ruiz ha revelat que la decisió està presa i que Carrasco no pot fer res més, no hi haurà més recursos. És la tercera vegada que perd.

Rocío Flores ha jugat un paper especial en tota aquesta història, ja que ella no volia que la seva mare demanés l'Olga. Ara se n'ha adonat que l'estratègia que havia posat en pràctica no ha servit per a res.