Captura de 'Supervivientes' amb Jonan Wiergo en primer pla el 29 de juny de 2023
GENT

Jonan Wiergo confirma el secret d'Asraf Beno i fa enfadar Adara Molinero

Jonan Wiergo confessa una inesperada dada sobre el seu company d'edició

Jonan Wiergo ha deixat tots els seus seguidors sense paraules en confirmar quina és la veritable relació que manté amb Asraf Beno actualment. Unes declaracions que, segons sembla, no sentaran gens bé a Adara Molinero.

L'edició més llarga i extrema de Supervivientes ja ha arribat al final. Després de quatre llargs mesos, els seus concursants ja han tornat a la vida, però abans es van haver d'enfrontar a un desafiament més.

Adara i Asraf al debat final de Supervivientes
El debat final de 'Supervivientes' va estar carregat de polèmiques | Mediaset

Fa uns dies, Jonan Wiergo i la resta dels seus companys es van veure les cares per darrera vegada en un debat final, on van poder solucionar els comptes pendents. Tot i això, i com era d'esperar, els grans protagonistes van ser Asraf Beno i Adara.

Durant els primers mesos del concurs, aquests dos supervivents van estar molt units. Tot i això, i després de la unificació, es van distanciar fins al punt que la influencer ha carregat contra el seu company en més d'una ocasió.

Sense anar més lluny, durant aquest debat, 'la reina dels realities' va assegurar que Beno l'havia decebut i fins i tot el va arribar a acusar d'haver-li llençat ametlles a la cara. Cosa que ni Jonan Wiergo ni la resta de concursants van confirmar ni van desmentir.

Després d'aquest moment, tot apuntava que la relació entre Asraf i l'influencer de menjar vegà no passava pel seu millor moment, però res més lluny de la realitat. I és que, a través de les xarxes socials, l'empresari ha revelat en quin punt està la seva relació actualment.

Jonan Wiergo revela tota la veritat

Jonan Wiergo ha tornat al seu perfil d'Instagram per explicar tota la veritat sobre la seva amistat amb Asraf Beno. I és que, segons sembla, l'influencer guarda un record molt bo del seu company. Cosa que, de segur, no li ha sentat gens bé a la seva gran amiga.

A través de les històries d'aquesta xarxa social, el valencià ha volgut respondre tots els dubtes dels seus seguidors en relació amb el seu pas per Hondures.

Després d'assegurar que no tornaria a participar en un reality, Jonan Wiergo ha deixat sense paraules tots els seguidors amb una inesperada confessió sobre Asraf Beno.

Muntatge en primer pla de Jonan Wiergo i Asraf Beno amb les fotos oficials de 'Supervivientes'
Jonan Wiergo revela quina és la seva actual relació amb Asraf Beno | Mediaset, E-Noticies

Tot i les disputes que han tingut dins del concurs, l'influencer no ha dubtat a entonar el 'mea culpa'. I és que, avui dia, està molt penedit per les seves actituds cap al model a la recta final de Supervivientes.

"Des del principi ens portem increïble. M'ha cuidat heavy i és de les poques persones que tenia empatia dins d'aquesta platja. Estem bé i sé que ens tenim afecte", ha assegurat Jonan Wiergo, sense embuts.

Segons ha confessat, "la situació i la gana" van fer efecte en el seu estat anímic i, en part, sent que va pagar "moltes coses que no hauria d'haver pagat amb ell". "Però sent, de tot se n'aprèn i espero que li vagi genial", ha apuntat a continuació.

Unes paraules que, de ben segur, no agradaran gens a l'Adara, ja que la seva relació amb 'el rei del foc' ha acabat de la pitjor manera possible.

A més, a Jonan Wiergo no li ha tremolat el pols en assegurar que amb les úniques persones que vol seguir en contacte són “l'Alma, l'Adara, el Bosco, l'Asraf, la Gema i el Manuel”.

Jonan Wiergo plorant a l'illa de 'Superviventes 2023'
Jonan Wiergo no vol ni veure diversos dels seus companys | Telecinco

"Les altres thanks, però no. Ells són els únics que s'han preocupat per mi", ha matisat tot seguit, deixant al descobert la seva mala sintonia amb la resta de participants.

Una cosa que ha volgut recalcar en una altra de les històries d'Instagram. I és que, segons Jonan Wiergo, avui dia té "bloquejats gairebé tots els concursants" en aquesta xarxa social.

“No em vull tornar a veure en una situació així a la meva vida. És molt heavy com buscarien Deluxes i crear trames televisives”, ha sentenciat el valencià.