Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins

GENT

La confessió de Paloma Cuevas sobre Enrique Ponce que ara adquireix sentit

Paloma Cuevas i Enrique Ponce van arribar a un pacte abans del divorci

Paloma Cuevas sempre ha intentat estar lluny de la polèmica, per això va emetre un comunicat just abans de separar-se d'Enrique Ponce. La ruptura va agafar tothom de sorpresa perquè eren un dels matrimonis més consolidats de la crònica social. Ben aviat va sortir a la llum una teoria: la possibilitat que Ponce no hagués estat honest amb la dissenyadora.

Paloma Cuevas va confessar una cosa que ha marcat el seu full de ruta des que es va divorciar del torero, no n'ha incomplert la seva paraula. Va confessar que la seva història amb Enrique Ponce havia estat tan estupenda que ningú entraria en guerres innecessàries, sobretot per les seves filles. Tenen dues nenes en comú que són el centre de tot i estan fent grans esforços per protegir-les.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients
Paloma Cuevas sempre ha mirat pel benestar familiar | e-noticies.cat

La Paloma va assegurar que el divorci s'havia produït en termes amistosos, cosa que molts periodistes posen en dubte. El que sí que és cert és que la guerra mai ha arribat gaire lluny, tots els moviments han estat molt discrets. Sí, s'han atacat, però d'una manera freda que en força ocasions ha passat inadvertida.

Cuevas, en anunciar la seva separació, va confessar el pacte que havia fet amb Ponce: no entrar en detalls i intentar guardar les formes. “Ha estat una decisió molt meditada, presa de mutu acord i des del profund afecte i respecte mutu que ens tenim”. No mentia, de moment no han començat una batalla als platós ni s'han atacat a les revistes, almenys de manera directa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paloma Cuevas aconsegueix oblidar Enrique Ponce

Paloma Cuevas sempre ha intentat estar al marge de les polèmiques, és una cara fonamental de la premsa rosa i es vol protegir. La revista Lecturas confirma que ja ha oblidat l'Enrique, però la història no s'acaba aquí, de fet només ha començat. S'han complert dos anys des que es van divorciar i tot està sortint a la llum.

Primer pla d'Enrique Ponce mirant a càmera serio
Enrique Ponce està en el millor moment | España Diario

Enrique Ponce ha comès diversos errors i ningú entenia per què Cuevas estava en silenci, però ara en sabem la veritat. La dissenyadora va confessar que havien fet un pacte per no cridar l'atenció i el temps ha demostrat que no estava mentint. Tot ha cobrat sentit ara, però al seu moment hi havia molts dubtes.

Ponce també ha tingut possibilitat de respondre la seva ex, qui ha fet servir els seus periodistes de confiança per no quedar-se enrere. Tot i això, s'ha dedicat a gaudir de la seva relació amb Ana Soria, de qui n'està profundament enamorat.