Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre d'enuig al plató de 'Sálvame'

Antonio David Flores i Rocío Carrasco, junts en un nou judici: el motiu

Està previst per avui que Antonio David Flores s'enfronti judicialment a la seva exdona

Notícia bomba! S'ha sabut just avui, gràcies a La Opinión de Almería, que els problemes legals no s'han acabat per a Antonio David Flores.

I és que, tal com s'ha assegurat en aquest mitjà, serà avui quan l'exguàrdia civil hagi de comparèixer davant els jutjats per una demanda que li va interposar la seva exdona, Rociíto, l'any 2017.

Està previst que ho faci tan sols una setmana després que la filla de 'La más grande' li donés la plantada a ell i als seus dos fills a l'anterior judici. Per descomptat, una notícia que, indubtablement, n'haurà enxampat més d'un per sorpresa.

El cas és que, aquesta vegada, Carrasco i Antonio David Flores s'enfronten a un motiu molt diferent al de l'anterior judici, el qual, recordem, va ser per un delicte d'impagament de la pensió del fill de tots dos per part d'aquesta primera.

Aleshores, quina ha estat la raó que tots dos s'hagin d'enfrontar novament? A continuació, revelem tots els detalls, aquí, a E-Noticies.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
Antonio David Flores s'enfronta una altra vegada legalment a la seva exdona després de l'últim no judici | e-noticies.cat

Antonio David Flores, acusat de nou per la seva exdona: podria haver de passar 4 anys a la presó

Per entendre l'origen d'aquest assumpte legal entre Rocío i Antonio David Flores cal remuntar-se a l'any 2017. I és que va ser en aquella època quan la filla de 'La Jurado' va denunciar el seu exmarit per insolvència punible.

Un delicte del qual el va acusar en tenir, presumptament, proves documentals que podrien demostrar que Antonio David Flores va ocultar guanys econòmics per deixar de pagar la pensió d'aliments dels seus dos fills, Rocío i David Flores.

Antonio David Flores esbufegant amb rostre de preocupació al plató de ‘Sálvame’
Antonio David Flores està acusat d'un delicte greu | Mediaset

I és que, fonts properes a Carrasco asseguren que Antonio David Flores hauria rebut més de 300 mil euros, diners que hauria dipositat a través de societats i de diferents persones, com podria ser Olga Moreno.

Tot i que no se sap amb absoluta certesa si la guanyadora de Supervivientes 2021 acudirà a aquesta audiència com a testimoni, la veritat és que hi ha la possibilitat que també es vegi esquitxada per aquest assumpte legal.

Pel que sembla, Moreno hauria rebut aquesta quantitat en mans d'Antonio David Flores i els hauria situat a la seva empresa Paíto y Maíta, SL, de la qual n'és administradora única.

La qüestió és que, per aquest delicte, Antonio David Flores es podria enfrontar a un total de 4 anys de presó. No només a això, sinó que també a una multa de 15 euros diaris i 80 mil euros, quantitat, aquesta última, que correspondria a tots aquells anys en què, suposadament, l'andalús no hauria pagat al seu dia.