Olga Moreno plorant a 'Supervivientes 2021'

La decisió d'Olga Moreno amb l'oferta que ha rebut de 'Gran Hermano VIP'

Telecinco vol contractar Olga Moreno i ella ja ha donat una resposta

Olga Moreno fa un temps que està apartada dels mitjans, l'última vegada que va trepitjar un plató de Telecinco va ser gràcies a Ana Rosa Quintana. La presentadora li va fer una entrevista just després de començar la seva relació sentimental amb Agustín Etienne. Aquest últim té molt de pes en l'última cosa que ha passat, ha estat qui ha escoltat la proposta de Gran Hermano VIP.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Olga Moreno, segons ha confirmat la periodista Marina Esnal, té una oferta per ser la nova estrella de Gran Hermano VIP. Marina creu que les dades no enganyen i considera que el comportament de Moreno és estrany, així que han augmentat els dubtes. El seu silenci podria ser la prova que demostraria la seva participació, ja que Marina no ha aconseguit parlar amb Agustín Etienne sobre aquest tema.

Olga, seguint les informacions d'una coneguda youtuber anomenada Maica Basc, ha decidit no participar a Gran Hermano VIP. És evident que està callada, però la font anterior assegura que Moreno té altres motius per estar en silenci. En els seus plans no entra tornar a Telecinco, una cadena on va tenir molt èxit i va guanyar força diners.

Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Marta Riesco serioses
Olga Moreno té problemes amb Marta Riesco | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Marta Riesco assegura que Olga no va invertir els diners que va guanyar a Supervivientes a la seva família, tal com va dir abans de concursar. La periodista insisteix que Rocío Flores sap la veritat, però aquesta última de moment no s'ha manifestat.

Olga Moreno no vol concursar a Gran Hermano VIP

Olga ha rebutjat GH VIP, i la youtuber citada anteriorment, que ha donat bones informacions sobre el tema, sap per què. “Vol retirar-se de la televisió, ser un personatge anònim i el que ha fet ha estat anar retirant-se a poc a poc”. Aquest és el veritable motiu pel qual Moreno no vol tornar a Telecinco, tot i que la proposta és molt sucosa.

Primer pla d'Olga Moreno feliç en un restaurant en un post a Instagram el 12 de març de 2023
Olga Moreno prefereix continuar amb la seva vida fora de la televisió | Instagram, @olgamorenooficial

“Agustín i Olga tenen un projecte en comú, Agustín ha deixat de ser-ne el representant. Volen formar una llar i ja veurem si una família”, explica Maica Vasco. Això explicaria el motiu pel qual Etienne no ha respost les preguntes de Marina Esnal.

Moreno ha pres una determinació: renunciar a la seva fama i centrar-se en la seva nova vida, vida que està marcada per un negoci. Té una botiga de roba a Màlaga i al seu moment es va dir que la tancaria per traslladar-se a Madrid. La informació la va donar Telecinco, concretament el programa Viva la Vida, però el pas del temps ha demostrat que no és veritat.