Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano reapareix per una delicada notícia i confessa com es troba

Lydia Lozano ha donat unes declaracions que confirmen els rumors

Lydia Lozano fa marxada de la història de la crònica social, tant com periodista com personatge d'interès. La seva etapa a Sálvame l'ha convertit en una estrella, per això tot allò que fa genera una gran repercussió. Des que va acabar el programa de Jorge Javier Vázquez no ha tornat a Telecinco, però recentment ha reaparegut per un trist motiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Lydia Lozano ha acudit al tanatori per donar l'últim adéu al seu amic i company Hilario López Millán. Ell també era un dels periodistes més importants de la premsa rosa, de fet era un dels íntims de Rocío Jurado. 

Primer pla d'Hilario López Millán al funeral d'Arturo Fernández
Hilario López ha mort a Madrid | Europa Press

Lydia, com altres famosos com José Manuel Parada, han anat a la missa que ha celebrat la família d'Hilario López. La col·laboradora, amb la veu entretallada i visiblement afectada, reconeix que aquesta notícia li ha deixat tocada. No s'ho esperava, ja que la causa de la mort, segons han confirmat fonts oficials, és “una deshidratació extrema”.

Lydia ha parlat amb la premsa i ha deixat clar que Hilario era un dels seus millors companys. Sempre estava disposat a ajudar, de fet tots els famosos que han estat al tanatori han dit el mateix. La presentadora Alicia Senovilla també s'ha volgut acomiadar del mític informador.

Lydia Lozano reapareix: 'Era una persona meravellosa'

Lydia ha admès que segueix consternada per la notícia, ja que ha estat una cosa inesperada i encara no sap com reaccionar. El mitjà Infoabe assegura que tenia “la veu trencada”, però ha parlat amb els reporters que estaven cobrint la darrera hora. "Era un gran company i amic, era una persona meravellosa", ha assegurat Lozano.

Primer pla de Lydia Lozano a 'Sálvame' el dia 08 de juny de 2023
Lydia Lozano ha treballat amb els millors | Telecinco

La que va ser col·laboradora de Sálvame ha revelat que es queda amb una cosa molt bonica d'Hilario. “Amb el seu sentit de l'humor i el bon amic que era”.

José Manuel Parada també ha donat unes declaracions importants sobre aquesta trista notícia. José Manuel ha coincidit amb Lyidia al tanatori, però no hi ha imatges junts.

“Era molt bona gent, sempre que vinc dic el mateix, sembla que es morin els bons i els dolents i els cabronazos segueixen vius. Hilario s'emportava bé amb tots els companys, no rivalitzava. Se'n va amb munts de secrets perquè ell era amic de molta gent famosa”, adverteix Parada.