Kiko Hernández feliç a 'Viernes Deluxe'

Kiko Hernández ja ha revelat si Rocío Carrasco anirà al seu casament amb Fran Antón

Kiko Hernández ha revolucionat les xarxes publicant amb un missatge estrany

Kiko Hernández ha iniciat un compte enrere a les seves xarxes socials perquè falta menys d'un mes per al casament amb Fran Antón. La celebraran a Melilla el 16 de setembre i reconeix que ha convidat molts rostres de Sálvame , però no a tots. Alguns dels afortunats són Lydia Lozano, Marta López o María Patiño i tothom s'està recordant de Rocío Carrasco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández ha publicat una foto de la seva mare a Instagram per llançar un estrany missatge que ha sembrat nous dubtes. A la instantània apareix la seva mare abraçant les dues filles, però això no és el que més ha cridat l'atenció. El que realment ha sorprès és el text que acompanya aquesta imatge.

Muntatge de fotos de Kiko Hernández en primer pla amb la imatge filtrada d'ell besant a Fran Antón López
Kiko Hernández està més enamorat que mai | España Diario

“La meva mare i àvia retrobant-se amb les dues nétes després de l'aventura de Netflix. 30 dies sense veure's, altres estan més temps i sense remordiments. Dia feliç d'amor a family, estem els que hem d'estar”, ha escrit.

Kiko ha sembrat nous dubtes, ja que part del públic creu que s'està referint a Rocío Carrasco, però no és així. De fet la filla de Rocío Jurado està convidada al casament i són grans amics. Rociíto té molt bona relació amb les filles d'Hernández, tal com ell mateix ha explicat.

Kiko Hernández s'ha sincerat sobre Rocío Carrasco

Kiko assegura a Lecturas que Rocío i Fidel Albiac es van alegrar molt quan va fer pública la seva relació amb Fran Antón. Per això no té sentit que ara hagi llançat un dard a través d'Instagram. Les paraules que heu escrit van dirigides a una altra persona del seu entorn, però no n'ha donat més detalls.

Muntatge primer pla Rocío Carrasco i Kiko Hernández seriosos
Kiko Hernández adora Rocío Carrasco | Mediaset, E-Noticies

Hernández ha confirmat que Carrasco estarà el 16 de setembre a Melilla per celebrar el seu amor per Fran Antón. “La Rocío és molt amiga meva i vindrà al casament, dona molt d'amor a les meves filles”, ha revelat a la seva última entrevista. Per això no té sentit que la darrera foto que ha publicat a Instagram vagi dirigida a ella.

El futur marit de Fran Antón està gaudint d'unes vacances a Màlaga, curiosament la ciutat on viu Antonio David Flores. El col·laborador ha estat a la fira gaudint de la companyia d'un grup d'amics. Tot ho ha compartit al seu Instagram, que ha esdevingut una eina perfecta per aclarir la seva situació.