Olga Moreno amb cara d'ensurt asseguda en un plató de Telecinco

Olga Moreno: dades inèdites sobre la seva separació d'Antonio David Flores

Marta Riesco ha explicat què va fer Olga Moreno quan estava separada de l'exguardia civil

Bomba exclusiva! Després d'un temps sense polèmiques pel mig, Olga Moreno s'ha vist novament compromesa per Marta Riesco. Les vacances d'estiu de la dissenyadora s'hauran vist afectades després d'escoltar el que ha dit la mateixa periodista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que aquesta última ha donat unes declaracions molt controvertides a Javi Oliveira, creador del canal de YouTube Telesalseo, ja que ha parlat sobre la separació d'Olga Moreno amb Flores.

En efecte, dos anys després que Olga Moreno posés fi al seu matrimoni amb l'andalús, Riesco ha tret a la llum dades inèdites sobre aquesta ruptura. Unes paraules, les de la periodista, que han generat molt enrenou per xarxes socials.

Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt seriós
Olga Moreno, al punt de mira per les declaracions de la seva enemiga | Mediaset

Marta Riesco explica el fet inèdit sobre la separació d'Olga Moreno amb Antonio David

Segons Oliveira, la periodista li va confessar que la relació amb Antonio David havia durat un total de 3 anys, és a dir, que va començar el 2020. No obstant això, cal no oblidar que Olga Moreno i el malagueny van trencar el seu matrimoni l'estiu del 2021.

Durant aquest primer any que van estar junts amagades Riesco i l'exguàrdia civil, segons aquesta primera, la dissenyadora ja no tenia cap vincle amorós amb l'últim.

“Em diu que Antonio David 0 amb Olga durant aquests 3 anys, només eren companys de pis, tot i que ens anaven explicant el contrari”, va explicar Oliveira.

Però el que és sorprenent no va ser aquesta dada, sinó la següent. “Que l'Olga sabia de sobres que no eren matrimoni, ni feliços, ni estaven junts. Segons Marta Riesco, Olga ho sabia i que de sobte es van trobar amb el sorprenent que Olga a Supervivientes està parlant d'Antonio David, mentre que Antonio David està vivint de lloguer amb Marta Riesco”, va revelar.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Olga Moreno hauria fingit a 'Supervivientes' que el seu matrimoni amb l'andalús era perfecte | GTRES

És a dir, segons aquestes declaracions, Olga Moreno, que ja no mantenia cap relació amb Antonio David Flores, va continuar representant el paper de la seva dona durant el pas pel concurs.

La dissenyadora va fingir davant totes les càmeres que el seu matrimoni seguia igual d'impecable que sempre, malgrat que la realitat era molt diferent.

"Aquesta actitud d'Olga a Supervivientes és una sorpresa per a la parella", va afegir Oliveira.

Fins ara, el que s'havia revelat sobre aquest culebró era que Moreno i Flores portaven separats des d'estiu del 2021, i no un any abans com ha revelat Riesco.