Muntatge amb diverses imatges de Camilo Blanes amb diferents perruques
GENT

Les noves imatges de Camilo Blanes mostren què està passant amb la seva recuperació

Camilo Blanes torna a les seves xarxes socials amb unes imatges molt reveladores

Camilo Blanes torna a les seves xarxes socials amb unes imatges noves i impactants després d'anunciar la seva intenció de posar la seva recuperació a les mans de professionals. Tanmateix, les últimes fotografies que ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram podrien deixar al descobert quina és la seva vertadera situació.

Des del mes d'abril, l'entorn més proper a l'artista ha estat preocupat pel seu estat de salut. I tot arran de les polèmiques i cridaneres publicacions que el fill de Camilo Sesto ha estat compartint als seus perfils socials des de llavors.

En aquestes imatges, i de forma habitual, Camilo Blanes ha tret a la llum Sheila Devil, el seu alter ego. Durant tots aquests mesos, el seu  compte d'Instagram s'ha omplert de desenes de fotos seves vestit de dona. Comportament que va fer saltar totes les alarmes del seu cercle més proper.

Muntatge amb el rostre de Camilo Blanes i la seva versió de Sheila Devil
Camilo Blanes torna al seu perfil d'Instagram amb noves fotos de Sheila Devil | e-noticies.cat, GTRES, Instagram, @shelaw123

Tant és així que, diverses vegades, la seva mare ha sortit públicament per mostrar la seva preocupació davant els possibles problemes psicològics del seu fill.

Des de llavors, han estat diversos els rumors que s'han generat al voltant de la situació personal delicada de Camilo Blanes. Això sí, tot apunta que el jove ja hauria pres la decisió de buscar una solució als seus problemes de salut.

Ara, i sense novetats relacionades amb aquest tema, l'artista ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir unes fotografies noves de Sheila Devil. El fill de Camilo Sesto ha deixat els seus seguidors sense paraules amb el seu inesperat canvi de look.

Camilo Blanes i les imatges mostren què està passant realment amb la seva recuperació

Camilo Blanes torna a les xarxes socials amb unes noves imatges del seu alter ego. Gest que, de segur, ha tornat a generar una gran preocupació entre els seus éssers estimats.

A principis d'octubre, la seva íntima amiga Christina Rapado no va tenir objeccions a assegurar que el cantant havia pres una decisió important. La jove va assegurar públicament que l'artista havia optat per ingressar de forma voluntària a una clínica de rehabilitació:

"A finals de novembre, farà el pas d'entrar a aquest resort que diu i gaudir de la vida, de cuidar-se", va confirmar la persona de confiança de Camilo Blanes.

Storie de Camilo Blanes a Instagram amb una perruca rossa, ulleres i fent un petó
Camilo Blanes sotmet a un canvi de look Sheila Devil | Redes sociales

No obstant això, i a jutjar per la seva última intervenció en xarxes socials, tot apunta que el fill de Lourdes Ornelas encara no ha començat aquest tractament.

A través del seu perfil d'Instagram, Camilo Blanes ha compartit el seu últim i inesperat canvi de look. Segons es pot veure en aquestes instantànies, el cantant ha decidit desprendre's de la seva famosa perruca pèl-roja per deixar pas al ros platí.

En una d'aquestes darreres instantànies, podem veure l'artista posant davant de la càmera del seu dispositiu mòbil amb unes ulleres de pasta negres i un collaret de perles. Però sens dubte ha estat la seva nova perruca la que ha acaparat totes les mirades.

Encara que aquest no seria l'únic canvi de look que ha experimentat Sheila Devil les últimes setmanes. Fa tot just uns dies, Camilo Blanes va sorprendre amb una perruca bruna de trenes.

Lourdes Ornelas davant de la casa del seu fill, Camilo Blanes
Lourdes Ornelas només vol el millor per a Camilo Blanes | Europa Press

Abans del seu suposat i imminent ingrés a aquesta clínica de rehabilitació, el cantant hauria optat per donar-li al seu alter ego una nova imatge. I encara que aquesta decisió ha hagut de deixar molt preocupada Lourdes Ornelas, ella sempre ha deixat clar que donarà suport al seu fill en tot allò que calgui.

"Camilo no està sol. Jo soc sempre aquí i, en el moment que ell ho decideixi, tindrà l'ajuda que necessiti. La situació de Camilo, tard o d'hora, es resoldrà perquè tenim els mitjans", va assegurar el 10 d'octubre passat durant la seva entrevista per al diari ABC.