Muntatge de fotos de Lourdes Ornelas i el seu fill, Camilo Blanes, més conegut darrerament com a 'Sheila Devil'
GENT

Camilo Blanes fa un pas en la seva recuperació que farà sentir orgullosa la seva mare

Camilo Blanes hauria pres una de les decisions més importants de la seva vida

Camilo Blanes acaba de prendre una de les decisions més importants de tota la seva vida. Després d'anys d'addiccions, tot apunta que l'artista vol posar remei a aquest tema una vegada per sempre. Cosa que, segurament, farà sentir-se molt orgullosa la seva mare, Lourdes Ornelas.

Des de fa uns quants mesos, la preocupació s'ha instal·lat dins l'entorn més proper al fill de Camilo Sesto. I tot arran de les reveladores fotografies que el cantant ha estat publicant a les seves xarxes socials.

Camilo Blanes hi ha tret a la llum Sheila Devil, el seu alter ego. A finals d'abril, el seu perfil d'Instagram va començar a omplir-se de fotos seves vestit de dona. Cosa que va aconseguir fer saltar totes les alarmes.

Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, menjant un troç de pizza en tanga
La salut de Camilo Blanes preocupa els seus éssers estimats | @shelaw123, Instagram

De fet, diverses vegades, la seva mare ha sortit públicament a demanar ajuda. I és que diverses persones han posat sobre la taula els possibles problemes psicològics de l'artista.

Ara, i després de sortir a la llum tota mena d'especulacions sobre la delicada situació personal de Camilo Blanes, hi ha una nova informació relacionada amb el seu estat de salut. En cas que fos certa, faria especial il·lusió a Lourdes Ornelas.

Camilo Blanes fa un pas important en la seva recuperació: vol entrar en una clínica de desintoxicació

Tot apunta que, per fi, Camilo Blanes ha començat a entrar en raó. Per això, després de mesos fent saltar totes les alarmes socials, tot apunta que el jove vol posar remei a les seves addiccions. O això és el que, almenys, ha assegurat la seva íntima amiga Christina Rapado.

A principis d'octubre, aquesta noia va assegurar que el cantant havia pres la decisió d'ingressar, de manera voluntària, a una clínica de rehabilitació. Posant com a data límit el mes de novembre:

“A finals de novembre, farà el pas d'entrar en aquest ressort que diu i de gaudir de la vida, de cuidar-se”, va confirmar l'exparella de Camilo Blanes.

Muntatge de Camilo Blanes i Christina Rapado en primer pla
Segons Christina Rapado, Camilo Blanes vol posar fi a les seves addiccions | e-noticies.cat

Unes declaracions que estan molt lluny de les paraules que va pronunciar a principis del mes d'abril. En aquell moment, Rapado es va posar en contacte amb la revista Semana per parlar sobre aquest tema delicat.

“Qui som els altres per jutjar-lo? El nen farà 40 anys i està en les seves plenes facultats mentals. Cadascú fa el que li dona la gana, jo el veig igual que sempre”, va assegurar Christina, descartant així els possibles problemes d'addiccions del seu gran amic.

Ara tot apunta que Camilo Blanes per fi ha acceptat la realitat i ha optat per posar remei a aquest gran problema. Una decisió que, si fos certa, faria molt feliç la seva mare.

Tanmateix, dimarts passat 10 d'octubre, Lourdes Ornelas va trencar el seu silenci a través d'una entrevista per al diari ABC. A més de parlar sobre com està gestionant el patrimoni de Camilo Sesto, va voler aclarir tots els dubtes sobre la delicada situació del seu fill.

Durant aquella exclusiva, la mare de Camilo Blanes va voler desmentir totes aquestes informacions. A més, ha deixat molt clar que “Camilo no està sol”:

“Jo soc sempre aquí i en el moment que ell ho decideixi tindrà l'ajuda que necessiti. La situació de Camilo, tard o d'hora, es resoldrà perquè tenim els mitjans”.

Lourdes Ornelas davant de la casa del seu fill, Camilo Blanes
Lourdes Ornelas posa en dubte les declaracions de Rapado | Europa Press

Després de conèixer dues declaracions contradictòries, ara només queda esperar per veure si realment Camilo Blanes té pensat posar remei al seu problema. O si, per contra, només es tracta de rumors, tal com va deixar caure la seva mare.

Sigui com sigui, no hi ha cap dubte que, malgrat les seves diferències, aquestes dues dones estan molt pendents de l'artista. Tant és així que totes dues estan disposades a oblidar tots els seus enfrontaments per lluitar juntes pel bé del fill de Camilo Sesto.