Primer pla de Camilo Blanes somrient amb una perruca rossa
GENT

La lluita de Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, per ajudar-lo en la seva malaltia

Lourdes Ornelas, disposada a tot per ajudar el seu fill

Durant els últims mesos, Camilo Blanes, ara conegut com a Sheila Devil, ha estat sota el focus amb les seves inquietants fotografies a les xarxes socials i la seva nova identitat. Tot i això, tal com avançava una de les seves amigues, Christina Rapado, Camilo Blanes estaria a punt d'entrar en un centre de rehabilitació per al pròxim mes de novembre.

A més, la televisiva també confessava que la seva mare, Lourdes Ornelas, havia aconseguit recuperar la relació amb el seu fill. Lourdes ha demostrat que pensa fer tot el possible per ajudar el seu fill a sortir d'aquesta "espiral autodestructiva" en què estava immers.

Lourdes Ornelas, disposada a tot per ajudar el seu fill

"És un tema molt molt dur. La situació és la que és. Es prendran cartes a l'assumpte, però la llei no ho posa fàcil", assegurava Ornelas fa unes setmanes per a ABC.

Lourdes Orneles de perfil amb un jersei de coll alt atenent la premsa
Lourdes Ornelas pensa fer tot el possible per ajudar el seu fill | Europa Press

La mexicana mai ha tingut problema a parlar públicament sobre els problemes que el seu fill ha tingut aquests últims anys. Ornelas només vol que el seu fill aconsegueixi sortir d'aquest pou on està ficat, on sembla que les males companyies han jugat una part important. A això s'hi afegeix el canvi de la seva identitat.

Camilo decidia canviar el seu nom al de Sheila Devil i adoptar una aparença femenina. "Sembla que feia un temps que experimentava aquest sentiment i per fi ho ha fet realitat. Vol ser anomenat Sheila Devil", confirmaven des del seu entorn més proper.

El fill de Camilo Sesto sorprenia amb unes provocadores fotografies al compte d'Instagram, on mostrava un look totalment canviat i diferent. Tot i això, Blanes va decidir desaparèixer de les xarxes fins fa uns dies, que tornava amb unes noves fotografies on se'l veia a la piscina amb un trikini.

Tot i això, no va frenar a Lourdes Ornelas. "Si he de baixar al nivell d'aquestes persones per rescatar el meu fill, ho faré. En això soc molt mexicana", lliscava al diari anteriorment citat.

Lourdes Ornelas davant de la casa del seu fill, Camilo Blanes
Lourdes Ornelas s'enfronta a una situació dura | Europa Press

La que va ser parella de Camilo Sesto reconeixia a ABC que "tot això està sent duríssim". Ornelas no pensa llençar la tovallola i farà tot el que estigui a la mà per treure'l de la situació que travessa. A més, ara, segons ha transcendit, mare i fill han pogut acostar postures.

Camilo Blanes recupera la relació amb la seva mare

Christina Rapado va ser l'encarregada de llançar una mica de llum sobre com és la situació actual que travessen mare i fill. Segons la televisiva, Lourdes ha pogut recuperar "a poc a poc" la relació amb ell. La mexicana és al seu costat en tot moment i seguirà molt de prop els seus passos perquè la recuperació sigui un èxit.

Muntatge de Camilo Blanes i Christina Rapado en primer pla
Christina Rapado assegura que mare i fill han reprès el contacte | e-noticies.cat

De moment, Lourdes ha preferit allunyar-se dels mitjans de comunicació i no tornar a parlar públicament sobre la situació del fill.