Muntatge de primer pla de Camilo Blanes amb gorra i de Sheila Devil sense dents
GENT

Les fotos de Camilo Blanes que mostren què fa quan es converteix a Sheila Devil

Camilo Blanes ha tornat a revolucionar les xarxes socials amb unes imatges noves i inesperades

Camilo Blanes s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades i tot gràcies a les últimes fotografia que ha compartit a totes les seves xarxes socials. I és que, des que va treure a la llum Sheila Devil, no para de mostrar què és el que fa quan es transforma en ella.

Des de fa uns quants mesos, la preocupació per l'estat de salut del fill de Camilo Sesto no ha deixat d'augmentar. I tot, després de la decisió inesperada que va prendre a principis d'any.

A finals d'abril, el perfil d'Instagram de Camilo Blanes va començar a omplir-se de fotos seves vestit de dona. Cosa que va aconseguir fer saltar totes les alarmes. I és que, molts van atribuir aquesta pràctica als suposats problemes psicològics del jove.

Primer pla de Camilo Blanes amb una perruca pèl-roja i amb el rostre molt seriós
La salut de Camilo Blanes continua preocupant la seva família | Instagram, @shelaw123

Durant tot aquest temps, s'ha especulat amb la possibilitat que hagi pres la decisió de canviar-se de sexe de manera definitiva. Una cosa que Christina Rapado, una de les seves grans amigues, es va encarregar de desmentir.

I és que, segons aquesta dona, Camilo Blanes només es vesteix com Sheila Devil a vegades. A més, no va tenir objeccions a insinuar que el seu amic només està seguint els passos del seu pare. Generant així tota mena d'especulacions sobre la figura de Camilo Sesto.

Ara, i després de mesos ocupant un discret segon pla, tots els ulls s'han tornat a posar sobre el fill del cantant i Lourdes Ornelas. I tot a conseqüència de les últimes fotografies que ha publicat al vostre compte d'Instagram.

Tot i que, avui dia, Camilo Blanes ha posat en privat el seu perfil en aquesta xarxa social, acaben de sortir a la llum unes reveladores imatges seves. S'hi pot veure què és el que fa el jove quan es vesteix de Sheila Devil.

Camilo Blanes mostra en xarxes el que fa quan es vesteix de Sheila Devil

La salut mental de Camilo Blanes en un tema que no deixa de preocupar tots els seus amics i éssers estimats. Tant és així que, fa uns mesos, la seva mare, Lourdes Ornelas, no va tenir objeccions a l'hora de demanar ajuda públicament.

Tot i això, a principis d'abril, Christina Rapado, amiga i exparella del jove, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de parlar sobre aquest delicat tema.

En aquell moment, es va posar en contacte amb la revista Semana per defensar públicament Camilo Blanes. “Qui som els altres per jutjar-ho? Ai el nen! El nen farà quaranta anys i està a les seves plenes facultats mentals. Cadascú fa el que li dona la gana, jo el veig com sempre”.

Muntatge de Camilo Blanes i Christina Rapado en primer pla
Christina Rapado assegura que Camilo Blanes entrarà en una clínica de rehabilitació | e-noticies.cat

Però, amb el pas dels mesos, tot apunta que la seva opinió ha canviat completament. I és que, el 10 d'octubre passat, Rapado va assegurar que l'artista ingressarà, de forma voluntària, en una clínica de rehabilitació:

“A finals de novembre, ell prendrà el pas d'entrar en aquest resort que ell diu i de gaudir de la vida, de cuidar-se”, va confirmar l'amiga de Camilo Blanes.

Ara, i mentre arriba aquest dia, el cantant continua compartint a les seves xarxes socials, alguna fotografia de Sheila Devil. A través de diverses instantànies, el fill de Camilo Sesto mostra a tots els seus seguidors què és el que fa quan es transforma en el seu alter ego.

Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, menjant un troç de pizza en tanga
Camilo Blanes mostra el seu dia a dia com Sheila Devil | @shelaw123, Instagram

Segons hem pogut veure, gràcies a les fotos que han transcendit els últims dies, quan es vesteix de Sheila, a Camilo Blanes li encanta ficar-se de ple al papal. Tant és així que no dubta a maquillar-se i a vestir-se amb roba femenina.

A més, i traient-ne el costat més sensual, l'artista també comparteix imatges sense samarreta, encara que això sí, sempre amb la perruca i els complements.

Tot i això, les instantànies que han generat més enrenou són aquelles en què, sense cap mena de pudor, Camilo Blanes mostra les seves parts íntimes. Contingut que, des de fa un temps, només comparteix amb els seus followers.