Muntatge amb Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar amb un nadó

GENT

El nou nadó en camí posa encara més pressió sobre Rocío Flores i Manuel Bedmar

Rocío Flores, parella de Manuel Bedmar, sempre ha manifestat la seva intenció de convertir-se en mare jove

Aquesta tarda ens hem trobat amb una gran notícia que pot canviar les coses per a Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar.

I és que Alma Bollo està embarassada per segona vegada. Mentre que, per altra banda,  Isa Pantoja també estaria buscant un nadó al costat d'Asraf Beno.

Això, sense comptar amb el ‘baby boom’ que estem experimentant en el món de la premsa del cor. Doncs són moltes les famoses que han anunciat estar embarassades aquest passat 2023.

Una cosa que posaria el focus sobre Rocío Flores, que ja ha deixat molt clar diverses vegades que vol convertir-se en mare jove. S'animarà a donar la sorpresa aquest any? 

Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant
Rocío Flores i Manuel Bedmar es mostren molt feliços i enamorats | @manuelbedmar14, Instagram

Són nombroses les ocasions en què la filla d'Antonio David ha expressat aquest gran desig de tenir un nadó amb el seu xicot Manuel Bedmar.

De fet, durant el seu pas per Supervivientes el 2020, Rocío Flores parlava molt sobre aquest tema. Així ho confessava a Ana María Aldón, a qui li reconeixia que volia quedar-se embarassada “molt aviat”. “Sí que és veritat que m'encantaria tenir un nadó”, li deia a l'ex d'Ortega Cano.

Tot i això, Aldón li aconsellava que esperés una miqueta més, ja que encara és molt jove per a assolir aquesta responsabilitat tan gran. “Ets molt jove encara i el teu pare no té edat de ser avi”, li recomanava.

Rocío Flores i les seves ganes de convertir-se en mare

Encara més, Ana María li insinuava que Antonio David encara podria tenir un altre fill si volgués. Una cosa que Rocío preferia prendre's a riure, deixant clar que a casa seva “ja eren multitud”.

Tot i aquestes immenses ganes que Rocío Flores tenia de convertir-se en mare, tot el que va passar després li va fer replantejar-se les coses.

Captura d'un storie de Rocío Flores a Instagram
Rocío Flores tindria moltes ganes de convertir-se en mare | Instagram, @rotrece

Parlem de la famosa docuserie de la seva mare, que posava de cap per avall tant la seva vida com la de la resta del clan dels Mohedano. Les confessions que va fer Carrasco van posar el focus sobre els seus fills i el motiu pel qual actualment ja no manté relació amb ells.

Una duríssima etapa en què Rocío Flores ho va passar realment malament, i que a més coincidia amb la ruptura del seu nucli familiar. De fet, la jove també s'ha distanciat de la que considerava gairebé com una mare. Parlem d'Olga Moreno, que a hores d'ara ha refet la vida al costat d'Agustín Etienne.

Però, ara que les aigües ja s'han calmat, pot ser que la jove per fi es replantegi novament la possibilitat de tenir un nadó.