Primer pla de Rocío Flores amb rostre seriós

Rocío Flores confirma que les sospites sobre la seva mare eren certes

Rocío Flores intuïa que això podia passar

Rocío Flores, per fi, ha pogut confirmar que les sospites que té sobre la seva mare són certes. I és que la jove estava convençuda que la presentadora tenia un nou negoci entre mans. Cosa que ha quedat corroborada després que hagi sortit a la llum una inesperada informació sobre això.

Fa uns dies, la influencer es va convertir al centre de totes les crítiques per les darreres paraules que va pronunciar sobre els seus avis materns.

Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient
Rocío Flores es converteix en el centre de totes les mirades | GTRES

El 10 de juny passat, la mare de Rocío Flores es va traslladar fins a la localitat d'Alosno per acudir a l'homenatge que s'ha celebrat en honor del boxejador Pedro Carrasco.

Com es podia esperar, aquest esdeveniment no ha passat desapercebut per la premsa del nostre país. Per això, durant una de les darreres intervencions públiques de la influencer, els mitjans de comunicació no van dubtar a preguntar-li.

Però el que ningú esperava eren les paraules que Rocío Flores pronunciaria sobre els seus dos avis. Tot i això, el que ha generat un gran enrenou social ha estat el discurs que li va dedicar a 'La Más Grande':

"El que era de pes fonamental era el meu avi. Ella era cantant, la més gran, tot fantàstic. Però com a esportista reconegut, campió del món, un pes ploma 20000 vegades".

Hores després, a Rocío Flores no li va quedar cap altra opció que acudir a les xarxes socials per aclarir les seves paraules. Tot i això, i després de conèixer la informació que ha publicat Libertad Digital, tot apunta que les seves sospites contra la seva mare no eren tan desgavellades.

Rocío Flores tenia raó

Rocío Flores estava convençuda que, darrere d'aquest homenatge, s'hi podia amagar un possible “interès” econòmic per part de la seva mare. Cosa que el mitjà Llbertad Digital acaba de confirmar.

Després de tot l'enrenou que van generar les seves paraules, la influencer va acudir al seu compte d'Instagram per matisar el seu discurs i respondre a tots aquells que havien carregat contra ella:

"El que jo dic és que aquest reconeixement se li hauria d'haver fet molts anys enrere, no ara per l'interès que hi ha per fer-ne una possible docusèrie".

Storie de Rocío Flores justificant les declaracions que va donar en un esdeveniment sobre els seus avis
Rocío Flores comparteix la seva teoria a través de les xarxes socials | Instagram, @rotrece

Ara, tot apunta que Rocío Flores tenia raó. I és que, segons aquest mitjà, la noia ha estat la primera a destapar el nou negoci que la seva mare té entre mans.

Després d'aconseguir que Pedro Carrasco tingui la seva pròpia escultura commemorativa, la dona de Fidel Albiac per fi s'ha posat fil a l'agulla amb el seu nou projecte professional.

Segons ha transcendit, la mare de Rocío Flores ha arribat a un acord amb dues conegudes productores per portar la història d'amor dels seus progenitors a la pantalla petita.

Després de comptar les vivències de Rocío Jurado i el seu propi infern en dues docusèries, ara vol relatar com els pares van aconseguir convertir-se en un dels matrimonis més estimats d'Espanya.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac entre els asistents a la inauguració del monument en honor a Pedro Carrasco a Huelva
Rocío Flores sabia que darrere de l'homenatge del seu avi hi havia un altre tipus d'interessos | GTRES

I per això, la presentadora ha unit les seves fores amb Onza i Tesseo Producciones. Tal com ha informat Llibertat Digital, tot apunta que la televisiva s'embutxacarà una sucosa quantitat de diners amb aquest nou projecte. Cosa que Rocío Flores ja va deixar entreveure en el seu últim comunicat.

Després de conèixer els detalls del nou negoci de Carrasco, no hi ha dubte que la influencer no s'ha equivocat. I és que, en la darrera intervenció pública, no va dubtar a l'hora de posar el focus sobre el possible interès econòmic de la seva mare.

Tot i que hagin passat 22 anys de la mort de Pedro Carrasco, no ha estat fins ara que la mare de Rocío Flores ha volgut explotar públicament la figura del boxejador.