Muntatge amb la cara de Gloria Camila somrient i José Fernando Ortega seriós

GENT

La filla de José Ortega Cano opina després de l'última idea de José Fernando

Gloria Camila ha donat la seva opinió pel que fa a les imatges que s'han publicat del seu germà José Fernando amb una nova il·lusió

José Fernando Ortega s'ha convertit en protagonista del dia i tot després que hagi estat enxampat en actitud afectuosa amb una altra noia que no és Michu, la noia que va ser la seva parella.

Un fet que ha donat peu a tota mena d'especulacions, ja que tot indica que José Fernando i la mare de la seva filla haurien trencat la teva relació. Encara més, des de la revista Diez Minutos apunten que el fill de José Ortega Cano i aquest nou amor celebrarien ni més ni menys que dos mesos junts.

Michu amb un vestit rosa i José Fernando Ortega amb una jaqueta negra caminant
José Fernando i Michu, novament al punt de mira | GTRES

I és que tot indica que aquesta nova relació estaria més que refermada, sobretot perquè la parelleta hauria estat enxampada passant temps junts amb Gloria Camila i el seu xicot David.

Una notícia que no hauria agradat massa a Michu, que acabava explotant a les xarxes socials. Segons la seva versió, ella i José Fernando continuaven junts, i fins i tot van celebrar Nadal junts.

“Jo estic al·lucinant”, compartia indignada. “Jo tampoc no sabia que havíem tallat. Suposat Nadal perfecte (entre falsos)”, al·legava en referència a la família del seu ex.

Post d'Instagram amb José Fernando Ortega, Michu i la seva filla asseguts a unes grades
José Fernando i Michu haurien posat fi a la seva relació | Instagram, @cf.rosa.mohedanos.gloyro_11.11

La filla de José Ortega Cano es pronuncia sobre el seu germà

“Mentre em demanava els regals de Nadal, se'n lligava a una altra”, ha deixat en evidència José Fernando. Tot i que ell no és l'únic que ha esdevingut objecte de la ira de Michu.

“Quina decepció amb ella. Pensava que era una tia real, tieta de la meva filla, dic”, ha carregat també contra la Gloria Camila. “Així no volia ella que la meva filla anés a l'aniversari del seu oncle José María aquest cap de setmana. Movent fills. Trucant a premsa?”, ha sentenciat de manera irònica.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila es pronuncia sobre la ruptura del seu germà | GTRES

Unes paraules que la filla de José Ortega Cano no ha volgut deixar passar, i és que davant els micròfons d'Europa Press, ha deixat ben clar que tot està bé i ha aprofitat per llançar-li un missatge a què fos la cunyada.

“Qui mal fa, mal pensa”, ha carregat contra Michu. “És una persona amb qui no es pot parlar. Ha sortit això i soc la persona a qui menys li agrada que hagi sortit”.

A més, ha incidit que “ja no estaven junts” i considera que “victimitzar-se per això és una ximpleria”.